Iti spun cum faceam eu:
Taiam 10 bucati dintr-un ziar (nici prea mari, nici prea mici, sa fie mai mari ca unghia).
Apoi pui intr-un capac spirt.
Te dai pe unghii cu lacul ce il doresti ca baza (ce culoare vrei tu, preferabil alb sau crem).
- inmoi apoi unghia (dupa ce lacul s-a uscat complet!) in capacul cu spirt si la fel si ziarul (am observat ca daca inmoi si ziarul rezultatul e mai bun) si dupa asta pui ziarul pe unghie si apesi bine bine si lasi cateva secunde si desprinzi.
Apoi repeti pentru fiecare unghiile, le lasi din nou sa se usuce complet si apoi dai cu lac incolor pentru fixare. Dar ai grija inainte sa dai cu lacul incolor de final sa fie bine uscate literele ca altfel se vor intinde si va arata urat.
Sper ca te-am ajutat.
Dai cu o oja deschisa, o lasi sa se usuce, apoi dai pe unghie cu spirt si aplici ziarul. Il tii asa vreo 15 secunde si gata
Buna dely20010!
1.rupe 10 bucati dintr-un ziar de marimea unghi.ai grija ca scrisu sa fie mai gros deoarece asa se vor vedeo literele ma bine.
2 date pe unghi cu o culoare mai deschisa de ex alb...
3.lasa bine sa se uste.
4.ia un capacel sau ceva mic si toarna putin spirt.
5.baga bucatile de ziar pe rand in spirt si punele pe unghi pe rang=d apasand foarte tare.ai grija sa nu se rupa bucata de ziar. tine apasat 30 sec si dezlipeste ziarul. asteapta inca 30 sec sa se usuce putin literele si da cu un lac incolor. mult noroc. funda?
Deci in primul rand sa incep sa-ti spun ca nu e deloc sanatoasa! Distruce pigmentul unghiei din cauza plumbului.
Deci trebuie sa te dai pe unghii cu o culoare deschisa de baza gen(roz deschis, albastru deschis.) Dupa aceea ei o fasie de ziar si putin spirt. Dupa ce ti s-a uscat culoarea de baza pune ziarul peste unghie si toarte spirt.Asteapta 2-3 minute desfa ziarul si voila! A doua oara nu e sanatos!
Oana3k întreabă:
NadyPorahy întreabă: