| Xlove64 a întrebat:

Hei TPU :)
Cum explicati coarnele lu Lady Gaga >:|...-Sunt naturalee!
http://www.bestmusic.ro/stiri/lady-gaga-coarne-naturale+ 94921.html
Ps: Lady Gaga sfideaza legile logicii in incercarea de a-si promova noul look inaugurat la Premiile Grammy, cu coarne in frunte, obraji si umeri.

Chiar daca toata lumea a crezut de la inceput ca excrestentele subcutanate ale divei sunt de fapt niste proteze folosite si de alti artisti excentrici in trecut, Gaga sustine cu seninatate ca sunt naturale.

Cantareata si-a expus raspicat punctul de vedere in emisiunea Gayle King Show, unde a declarat ca bizarele coarne sunt de fapt naturale, din nastere.

Constienta de controversele pe care le creeaza in urma afirmatiilor desantate pe care le emite inca de cand s-a lansat, artista a marturisit ca se simte neinteleasa:

`Oamenii ma iau prea in serios si nu suficient de serios in acelasi timp`, spune Gaga.

7 răspunsuri:
| Demikristen a răspuns:

Nu sunt adevarate big grin
Face parte din vestimentatia ei.
Funda? puppy dog eyes

| Xlove64 explică:

Cum nu sunt adevarate straight face
Daca ea declara ca sunt
In fine...Dar decat sa rasp aiurea mai bine nu raspundeai

| Gentiana a răspuns:

Nu mai stiu ce sa cred.

| Gentiana a răspuns:

Uitati-va bine ca pe la minutul 1:10 ii luceste pielea...este vestimentatia.Nu are cum sa fie adevarate!

| Ralucca a răspuns:

U realziezi ce spui? laughing... Ca un om sa aiba coarne? laughing)... Nu sunt adevarate :]. Le.a implantat [si stiu si unde laughing. am citit intr.un site big grin ]. pentru videoclipu` de la Born This Way happy

| Xlove64 explică:

RachellBieber sa stii si u ca nu eu am zis asta straight face
U nu sti sa citesti declaratia lu lady gaga ca cica alea sunt adevarate?

Cantareata si-a expus raspicat punctul de vedere in emisiunea Gayle King Show, unde a declarat ca bizarele coarne sunt de fapt naturale, din nastere.

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Omgrolling on the floor