| Eliid a întrebat:

:* Cum sa`mi conving parintii sa ma lase sa-mi fac >suvite?

Răspuns Câştigător
| Miire a răspuns:

Woow.Te controleaza parintii? Eu mi-am facut suvite:albastre, albastre-verzui, roscate cu vopsea permanenta si roz cu nuantator si nu au avut nimic de reprosat.Eu pot sa-mi fac parul si blond nu stiu daca i-ar interesa.Se pare ca esti tinuta cam in frau.Trebuie sa ai mai multa libertate ce-i cu asta esti un caine ca sa stai legata? Iesi si tu mai mult prin lume, arata-le ca tu esti responsabila si ca poti face orice. Spune-le direct can sunt amandoi acasa.
-Tata, mama eu vreau sa-mi fac suvite.
Incepe cu nuantatoarele si spune-le ca daca te dai cu nuantator se va duce pana incepe scoala.Crede-ma eu m-am dus cu suvite roz la scoala si nu mi-au spus nimic.Si cu albastre laughing.
Off doamne parintii astea!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urasc cand parintii iti controleaza fizicul... explica-le ca nu mai esti un copil, ca esti fata/baiat si ai chef de o noua schimbare. Pe bune acum, niciodata cand am vrut sa schimb ceva la mine nu am intrebat parerea altora sau aprobarea lor. Fiecare face ce vrea pana la urma e parul tau.

| Natyyyyy a răspuns:

Nu prea stiu... roaga-te de ei sau cred ca deja ai incercat, macar spune-le cum am facut eu. mi-am dorit o pisica, m-am rugat atata de ei pana am fost fericita big grin Bafta :* Sper sa meargawinking Fundita? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-le ca multi baieti le considera frumoase, daca nici asa nu te lasa, fa-ti-le fara voia lor, eu asa m-am ras in cap laughing. La tatuaj si pierce respectiv flash la fel voi proceda.
Daca nici asa, fii milogea, mereu merge laughing.

| AnaMariaAnelise26 a răspuns:

Pai le spui ca vei fi cuminte ..ca-i vei ajuta cu totr ce vor. apoi te rogi de ei asa in parte ..mergi la mama pana e de acord apoi mergi la tata happy si spune-le ca iti doresti asta ft mult..ar trebui sa mearga happy

| BiuL a răspuns:

Iti faci cu nuantator si le spui ca pe cand mergi la scoala nu se vor mai vedea deloc si nici nu ti se va distruge parul.

| Bondarel99 a răspuns:

Foarte simplu:prima data incearca sa-ti faci cu hartie creponata(merge daca ai un par mai deschis la culoare) sau cu solutiile acelea de la farmacie si le spui parintilor:
"Va place? Am vrut sa-mi fac o mica schimbare la par, dar stati linistiti ca se ia dupa primele 2-3 spalari si nu afecteaza deloc parul." Eu nu cred ca sunt chiar atat de incuiati sa nu inteleaga.Deci sfatul meu e sa-i pui in fata faptului implinit.

http://www.youtube.com/watch?v=cjlhL3J7Pu8

| 8mariastar a răspuns:

Nu cred ca o sa reusesti pentru ca sunt foarte periculoase vopseaua pentru par sa iti faci suvita.Ia zi ce culoare ai vrea tu sa te faci?