Poate te ajută acest site:
http://www.dietetik.ro/diete/diete-pentru-ingrasare
Succes!
E timpul pentru o vizita la fast food si facut gaura in canapeaua din fata televizorului
Eu am 13 ani, o inaltime de 1, 60 si am 38 de kg.Si ma mandresc! Iti dau un sfat, nu te ingrasa poti avea multe benefici cu o asa silueta.Mai bine stergeti ideea asta din cap!
Sa stii ca mancarea de la fast food, chipsurile si lucrurile de genul nu te ajuta sa te ingrasi, ci din contra, iti vor dauna sanatatii. Tu probabil ai un metabolism foarte intens, si de aceeam oricat ai manca, nu te poti ingrasa. In cazul asta, iti recomand niste niste suplimente alimentare, mergi la farmacie si intreaba, pentru ca te vor lamuri mai bine. De asemenea, ar trebui sa mananci niste mese destul de considerabile seara, sa faci niste exercitii fizice usoare, ca sa se depuna uniform, sa te odihnesti si sa elimini factorii de stres. Sper ca te-am ajutat! Multa bafta!:*
Incearca sa manancii... orice"prostii", dar pana la, limita..nu cred ca vrei sa devi prea grasa.
Nu exista diete pentru ingrasare trebuie sa ai ambitie si sa mananci foarte mult!
Adica sa faci inversul slabitului.
Eu iti recomand sa iei vitamine! Vitamina C, minimartieni etc!
Sper ca te.am putut ajuta.o seara buna!
Ia calciu si mananca dulciuria, paine, paste faionoase! Sunt persoane la care asa le este metabolismul, mananca o gramada si nu se ingrasa deloc! Eu aveam o fata in clasa care are 12 ani 1.60 si 34 de kg. si mananca non-stop ca pe mine ma mira cat poate manca, mananca de nu se mai opreste si nu se ingrasa deloc! Nu manca pana iti dai duhul.BAFTA
Omgg...Eu am 1, 52 si am 13 ani si am 35 kg si nici nu vreau sa ma ingras E bine asa cum esti crede-ma.Nu cred ca esti foarte slaba.Mananca asa cum mananci de obicei, n-are rost sa incerci chesti din astea de la 12 ani
E bine asa cum esti.
Pai mananca si incearca sa iei vitamine(nu prea sunt de acord cu vitaminele pentru ca te poti ingrasa prea tare).Dar poti incerca!
oggegbofe întreabă:
Anisoaraaa0 întreabă: