anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU!
De ceva vreme ma framanta gandul sa imi fac o a doua gaura in ureche. N-am prea gasit tutoriale sau suficiente informatii incat sa ma lamuresc si as vrea sa va intreb pe voi, care aveti.
Stiu ca poate ce voi intreba o sa vi se pare aiurea sau nu stiu eu cum, asa ca raspundeti decat daca stiti si fara caterinca.
Multi spun ca poti sa iti faci acasa, dar prefer sa imi fac la un salon ceva, si ca cel mai putin dureros ar fi cu pistolul, bla bla. Si mereu ma gandesc daca doare asa tare sau nu, fiindca nu as prea crede ca e asa de nedureros cu zic unii. Dar ma rog. Voi cum ati procedat? Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| măcheamăăăî a răspuns:

Eu mi-am mai facut inca doua gauri in urechi (una in stanga si una in dreapta, pe langa alea doua pe care le aveam de cand eram mica).Le-am faucut la o farmacie naturista, cu pistolul si a durat mai putin de 1 secunda fiecare gaura.Cand ti le face nu te doare deloc dar dupa o sa te doara.Pe mine ma durea seara, cand puneam capul pe perna.Mi se pare mai fain sa-ti mai faci gauri in urechi, e mai şic.

1 răspuns:
| Dollicious a răspuns:

Eu mi-am facut-o acasa!big grin
Bineinteles ca a fost mai dureros pe moment, dar dupa aceea nu ma mai durut.Pana mi s-a vindecat cat de cat l-am tinut tot timpul in ureche apoi am inceput sa il scot noaptea deoarece ma deranja cand dormeam pe partea cu cercelul.Bafta!