Eu zic sa continui.Si eu imi fac astfel de tratament in sa pe tot parul si il am lung.Eu pun si Ulei de masline, vitaminele A si E pe langa ricin.Eu vad imbunatatiri cu parul meu:nu mi se mai inspica atat de repede si firul nu mai e asa de ars(Sunt vopsita blond, ceea ce dauneaza mult parului). Deci eu zic sa continui cu tratamentul, insa sa mai raresti.De exemplu, eu fac odata la saptamana si la fel, stau toata noaptea cu el.
Sper ca te-am ajutat
Eu cred ca e de la ulei. Si eu folosesc ulei de 2 ori pe saptamana pe tot parul si imi cad multe fire, dar inca continui si vad ca da rezultate, adica imi creste parul mai repede. Nu cred ca e nevoie sa folosesti ulei de ricin pe breton, caci bretonul creste cel mai repede, chiar daca nu te dai cu ulei. Eu nu ma dau cu ulei pe breton si uite ca mi-a crescut destul de repede.
Uleiul de ricin nu are cum sa iti afecteze dar pe sticluta cred ca scrie ca nu trebuie sa folosesti mai mult de o lingura
Pai lasati bretonul asa cum e sunt sigura ca altora le place vezi poate iti mai pica si mai mult par si atuncea... eu asa iti zic lasa-l asa cum e sau prindel cu agrafe
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: