| Margarux a întrebat:

De Halloween aş vrea să mă fac vampiriţă happy
Ce sugestii aveți pentru ţinută (costum), şi accesorii? Nu vreau să dau bani! Aveți idei? Fundă la cel mai bun răspuns!
Mersi mult celor care mă ajută!

Răspuns Câştigător
| Victoria1230123 a răspuns:

Cauta prin dulap o rochie neagra sau rosie, fie lunga aproape pana la glezne sau mai jos, fie mai sus de genunchi, dar nici foarte scurta.
Daca nu ai rochii in gen, ia niste colanti rosii sau negri, o camasa alba, o vesta neagra pe deasupra ei si o esarfa rosie la gat.
Pentru oricare dintre variante, iti trebuie o pelerina, de preferat lunga. O poti face tu dintr- un material sau o poti imprumuta de la o prietena, daca are vreuna. Daca nu, in orase mai mari exista si magazine de unde poti inchiria costume.
Cat despre incaltaminte, poti incalta o pereche de cizme negre mai lungi.
Accesorii:
Hmmm... Nu exagera prea mult cu ele. Poate un inel sau 2 din argint sau metal, cu craniu, cruce, etc.
Te poti da cu un ruj rosu aprins sau cu unul mov inchis. La ochi incearca un fard negru si creion negru, dar nu exagera nici cu ele.
Te poti da cu fond de ten ca sa iti faci pielea albicioasa, dar nici foarte rau, ca vei arata ca o fantoma.
Daca ai parul blond sau negru, e foarte bine, te avantajeaza la costumul de vampir. Daca ai parul mai lung il poti indrepta cu placa si il poti prinde cu agrafe, ca sa il ai doar intr- o parte.
A doua varianta e sa ti -l tapezi si sa- l ai ceva gen Bloody Mary in varianta vampir...
Daca il ai scurt, iti poti pune o peruca cu par lung si negru, roscat sau blond ori adopti stilul lui Alice din
Twilight. Daca n- ai vazut filmul, cauta pe net imagini.

Cat despre colti, ii poti cumpara(stiu ca nu vrei sa dai bani, dar coltii nu costa mult deloc, costa pana in 10 lei) de la uyn magazin, sau, poti cere la o alimentara sa- ti arate ce acadele are, ca sunt unele care au colti de vampir.
Sper ca te- am ajutat! : ))))))))))
Distractie placuta de Halloween!
Scuze daca am avut greseli, m- am grabit...
FUNDA?

2 răspunsuri:
| Margarux explică (pentru Victoria1230123):

Mersi mult! Am pus o întrebare nouă și am nevoie urgent de răspuns. Te poți uita pe profilul meu și să mă ajuți?