Nu merita sa iti vopsesti parul de la varsta asta.Pana la 18 ani parul este slab si il afecteaza mult mai mult decat la o femeie de 25 de ani.Cel mai indicat e sa folosesti o vopsea fara amoniac daca vrei neaparat. Sfatul vine de la un hairstylist
Daca tu crezi ca ai putea si ai avea timp sa o faci, de ce nu? Insa gandeste-te mai bine inainte sa o faci si nu uita: trebuie sa arati bine :*. Sper sa te ajute cat de cat parerea mea
Dacă vrei neapărat poți să te vopsești dar mie mi se pare că e mai mare deranjul. Plus că îți strici părul. La 16 ani ai un păr frumos și sănătos. N-ai de ce să te joci cu el numai de dragul de a-i schimba culoarea.
Eu zic sa nu iti strici parul de la varsta asta, o sa ai tot timpul din lume sa te vopsesti. Si daca o sa te vopsesti, si o sa te revospsesti din 2 in 2 saptamani cum ai spus tu, o sa ramai cheala nu e buna atata vopsea, trebuie sa te vopsesti o data la 2 luni sau o luna jumatate, ma refer pe toata lungimea lui, dar poti sa te vopsesti doar la radacina cand o sa-ti mai creasca. Alegerea iti apartine, tu stii mai bine ce vrei, dar sfatul meu este sa il mai lasi natural
Eu zic ca nu se mertia pentru ca si eu voiam sa-mi fac niște suvite si toti mi-au spus ca o sa-mi albeasca după si ca o sa se subtieze. gândește-te ca la 20 de ani o sa ramai cheala cu toate chimicalele din vopselele alea! daca vrei neaparat sa te vopsesti fa-o prin metode naturale cum ar fi sa fierbi niște frunze de nuc si sa te speli cu ele ca sa se închidă culoarea parului si sa te speli cu musetel dacă vrei sa se deschida.Sau ai putea apela la acel spray de vopsit care nu este permanent.