| AlexutzaAlee12 a întrebat:

Eu am părul mediu şi nu ştiu cum să mi-l prind, mai ales când mă duc la şcoală. Daţi-mi vă rog nişte idei de coafuri simple pe care să mi le pot face singură.

3 răspunsuri:
| unprietenaproape a răspuns:

Cauta pe net coafuri pentru parul mediu, sunt multe filmulete pe youtube in care te invata

| Lariiiiiiii a răspuns:

Hei!
1. Una dintre cele mai rapide metode de a-ţi aranja părul dimineaţa este să-l piepteni uşor şi să-l laşi pe spate. Ca să nu iasă firele în toate părţile, aplică un pic de fixativ peste păr. Datorită acestuia, nu vei mai avea un look obişnuit, ci o coafură în toată splendoarea;

2. Dacă ai părul cam rar şi-ţi doreşti o coafură cu mai mult volum, stai cu capul în jos şi aplică fixativ la rădăcină. Vei vedea că părul tău va căpăta mai mult volum instantaneu;

3. Dacă ai părul scurt, foloseşte feonul şi un pic de ceară de păr ca să dai coafurii tale un aspect original. Aplică ceara doar pe vârfuri şi roteşte-le între degete. Cu ajutorul feonului vei crea nişte şuviţe rebele, care să-ţi dea un aspect jucăuş;

4. Dacă ai un păr mediu, poţi încerca să-ţi faci rapid câteva bucle cu placa. Fă-ţi un coc lejer şi lasă câteva şuviţe înafara lui. Această coafură îţi va da un look extrem de sexy şi în acelaşi timp lejer;

5. Dacă ai părul lung şi eşti foarte de grăbită, piaptănă-l bine, prinde-l într-o coadă de cal şi scoate o şuviţă pe care o prinzi deasupra elasticului ca să nu se vadă;

6. Dacă nu vei avea întălniri de afaceri, alege să-ţi faci o coadă cu împletitură obişnuită şi trage firele pentru un aspect mai degajat. Poţi purta coada pe umăr sau pe spate;

7. Dacă eşti elegantă, îţi poţi prinde cu uşurinţă părul într-un coc pe care-l poţi înveli cu o bandă neagră pentru păr. Dacă însă eşti casual, fă-ţi un coc dezordonat în care-ţi poţi agăţa şi o agrafă simpatică;

7. Dacă nu ai reuşit să-ţi speli părul de cu seară şi nu ai timp să faci asta nici dimineaţa, aplică nişte spumă de păr pe bază de alcool la rădăcini iar apoi usucă-l cu foenul şi peria. Alcoolul din spumă va face rapid ca toată grăsimea din păr să dispară;

8. Dacă părul este neascultător şi nu stă nici în coadă şi nici în coc, fă-ţi nişte bucle rapide cu bigudiurile calde. Aplică-le pe păr şi ţine-le până te speli pe dinţi, îţi faci make-up-ul. După ce le scoţi piaptănă rapid părul pentru un look mai natural şi aplică fixativ. Vei arăta senzaţional;

Eşti gata să fii frumoasă în doar 5 minute?
O zi frumoasa!