E deja deteriorat. Si eu am facut aceeasi chestie, doar ca la mine erau doar varfurile. Eu zic sa incerci cu vopsea, ca e blond si ai sanse sa se prinda. La mine era un blond-auriu si am vrut sa fie blond deschis de tot. Si mi-a iesit. Ia-ti vopsea si incearca.
Si la mine-s doar varfurile, sau ma rog, cam jumatate din lungime
La fel). Eu m-am jucat destul cu el, dar se arde foarte tare, dar foloseste balsam si eu zic sa mai astepti o saptamana daca vrei sa-l decolorezi iar, ca stiu un caz in care i s-a rupt pur si simplu firu de par. Nici eu nnu am crezut. Dar e alegerea ta. xD
Daca initial satenul inchis a fost culoarea ta naturala este posibil sa ajungi la alb dar cu siguranta se va deterioara. exista la marca profesionala lorvenn un corector de culoare de culoare alba. daca insa incerci sa faci asta pe un par care a fost vopsit nu vei reusi oricat de mult ai incerca. eu zic sa mergi la un salon bun si sa intrebi acolo. chiar daca nu vrei sa mergi la ei, cel putin stii sigur daca este posibil.
Nu este bine sa-ti decolorezi parul.o sa ramai cheala! Pana si Fuego o sa aiba mai mult par in cap decat tine
Uite aici http://www.dasolutii.ro/......onala.html scrie si blond, dar seamana foarte bine cu alb!