| Vieru_Raluca_1997 a întrebat:

Exista ceva exercitii pentru picioare mai frumoase? Pentru că ma simt super nașpa când le vad pe toate fetele cu forma frumoasa si eu nu am...☹

16 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pur si simplu fa-i sport. Niste picioare tonifiate arata mereu bine indiferent de forma. Inotul si alergatul ti le formeaza frumos.

| Violleta2022 a răspuns:

Ciclismul, dansul, aerobicul, inotul, mersul pe tocuri cat mai inalte si cat mai subtiri, sunt cateva din exercitiile care fac picioare frumoase.

| Satango a răspuns (pentru Violleta2022):

Mersul pe tocuri cât mai înalte și cât mai subțiri fac picioarele frumoase? Where did you come from, genius?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mersul pe tocuri inalte si subtiri doar creeaza iluzia de picioare frumoase. Practic pe termen lung dauneaza talpii, genunchiului, soldurilor si coloanei vertebrale.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Satango):

Eu sunt socata ca "mersul pe tocuri cat mai inalte si cat mai subtiri" este un exercitiu laughing Cand te gandesti ca eu am avut zile in care am facut exercitii de dimineata pana seara (sau de seara pana dimineata) si n-am stiut laughing Noroc ca am fost luminata azi

| Satango a răspuns (pentru AnastasiaK):

happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Total eronat!
Alerg pe tocuri cui de la 17-18 ani si am ani buni peste 50 acum si continui sa fiu zi de zii pe tocuri cui. Te asigur ca nu dauneaza nici talpii si nici soldurilor!
Ma rog, nu sunt si nu am fost niciodata grasa sau plinuta, asa ca, nu ma trage fundul in jos si nu-mi apasa nimic pe solduri sau genunchi, poate celor grase sau cu kile mai multe, ori cu fundul mare... la mine, chiar nu conteaza astea, pentru ca pot sa alerg pe tocuri cui.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Satango):

Din experinta mea de viata!
Alerg de peste 35 de ani pe tocuri cui si inca am picioare superbe!
Te asigur ca tocurile cui iti subtiaza gamba si le da o suplete, pe care nici un sport nu le poate da!

| OAly a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca nu e valabil pentru dvs, nu inseamna ca e eronat. Cunosc o persoana care are mari probleme de sanatate (dureri foarte mari la coloana) din cauza tocurilor iar doctorul i-a recomandat sa poarte tocuri joase. E mai in varsta decat dvs asa ca aveti toate sansele sa vi se intample astfel de lucruri.

| Violleta2022 a răspuns (pentru OAly):

Probabil din cauza greutatii corporale are dureri de coloana.
Eu am ramas subtire si flexibila si fac mult sport.
Munca intr-o corporatie ma obliga sa ma imbrac adecvat, asa ca, ani in urma am decis ca trebuie sa nu ma ramolesc si sa adopt un stil de viata sanatos, facand zilnic sport, ceea ce fac de altfel.

| AnastasiaK a răspuns (pentru OAly):

Un sfat prietenesc: nu te chinui prea tare ca nu merita happy Doamna in cauza afirma ca face mult sport, insa cand raspunde pe tema asta e un pic (mai mult) paralela. Plus, nu stiu daca ai observat, tocmai a afirmat ca are picioare superbe. Nici macar o femeie tanara nu face o astfel de afirmatie despre propria persoana in general, decat maxim in gluma, asa ca mi se pare clar ca perspectiva acestei femei asupra realitatii este cel putin disproportionata. In fine, e doar o parere care s-ar putea sa te scuteasca din a-ti pierde timpul intr-o discutie fara rezultat happy

| OAly a răspuns (pentru Violleta2022):

Presupunere eronata. Nu e vorba de greutate corporala. Nu e o persoana grasa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce e eronat in ce am spus stimata DonnaAlba? Stiti dvs mai bine sa stabiliti cauza decat doctorul care a vazut-o pe doamna si a spus ca de vina sunt pantofii cu toc? Cunoasteti dvs mai bine persoana la care ma refer ca sa spuneti ca e grasa? Sau va roade ciuda si dorinta de razbunare ca n-am fost de acord cu dvs? Poate ca aveti peste 50 ani dar va purtati ca un copil.
Aaaa si un sfat prietenesc: lasati-i pe altii sa va laude frumusetea, nu va mai laudati singura! Frumusetea tineretii nu o puteti pastra si nu stiu cat de reale sunt afirmatiile dvs. Sa fii slaba nu e echivalent cu a fi frumoasa.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută pe YouTube cu ocazia asta poti vedea și înțelege în același timp

| OAly a răspuns:

Doamna DonnaAlba, nu am generalizat. Dvs ati facut-o. Recititi textul ca poate nu mai stiti ce am scris. Eu m-am referit strict la acel caz. Dar cazul meu desfiinteaza generalizarea dvs.
Urata metoda folositi! Jigniti si apoi dati ignor ca sa nu va pot raspunde si sa aveti ultimul cuvant. Eu nu v-am jignit cu nimic dar se pare ca nu meritati atentia mea. Si se pare ca nu cunoasteti sensul cuvantului ipocrit pentru ca l-ati folosit intr-un context care e opusul ipocriziei. Ipocriti sunt cei care spun altceva decat ceea ce cred si simt.