anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPUwinking Fetelor, am o problema crying Am vergituri pe fund si sunt rosii cred ca asa se numesc... acum vreo 2 ani ( eu am 15) am fost la doctor pentru ca mi-au aparut niste vergituri albe in spatele picioarelor si mi-a spus ca se pot trata decat cu laser sau ceva de genul, dupa ce fac 18 ani... dar acum mi-au aparut si pe fund crying
Am fost azi la piscina si mi-a zis prietena mea cea mai buna ca nu se observa rau pe picioare pentru ca sunt niste dungulite albe, dar pe fund sunt dungi rosii crying
Sunt slaba de cand ma stiu, am 1 72 m si 51 de kg crying Cum scap de ele?
Mi-a spus mama ca si a avut pe picioare cand era ca mine dar cica dupa ce m-a nascut pe mine ( la 21 de ani) iau trecut... o.o deci are mama niste picioare superbe nu-i dau 36 de ani serios iar ale mele zici ca sunt de baba cu vergiturile alea rolling on the floor)
M-am straduit cand eram mica sa nu-mi fac vreun semn pe picioare., iar in afara de vergiturile alea, am niste picioare foarte frumoase fara vreun semn si sunt lungi.

Răspuns Câştigător
| ElHombre2000 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic! Fa un copil ca mama ta si iti vor trecerolling on the floor! Te-as sfatui sa consulti un doctor dermatolog! De asemenea, un medic iti va face o istorie medicala detaliata, incluzand si medicamentele pe care le iei.Producatorii nenumaratelor creme, lotiuni si uleiuri de pe piata promit ca acestea fac vergeturile sa dispara. Chiar daca unele sunt eficiente, cele mai multe nu au efecte vizibile. Cremele si alte produse de acest gen sunt mult mai eficiente in prevenirea vergeturilor.

5 răspunsuri:

Tu esti cea de la avatarhappy?

| Zambete89 a răspuns (pentru ElHombre2000):

Evident ca nu

| ElHombre2000 a răspuns (pentru Zambete89):

Dar,de unde ai poza?

Nu vreau sa par obsedat dar e foarte frumoasa fata de la avatarl tau!

| DeNiUTzU a răspuns:

Vino pe la mine laughing