anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU! Imi recomandati si mie un gel de curatare a tenului? Ceva impotriva aparitiei cosurilor si punctelor negre.Ma gandeam la gelul Nivea Visage Young.sau gelul de la Garnier 3in1. Care e mai bun? Sau alt ceva ce imi recomandati.pentru ten normal-mixt.

Funda happy

10 răspunsuri:
| NobodyUnderstandMe a răspuns:

Buna heidi :)
eu fac un "tratament" pentru cosuri si puncte negre, si sincer am o fata muult mai curata :X
1.Pentru curatare folosesc asta:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
2.Apoi imi tonifiez tenul cu asta:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
In doar 2 saptamani am un ten muult mai luminat si curat :X
Sper sa mearga ant take care>:D

| Eduard a răspuns:

Du-te la un dermatolog sau la o farmacie mai bine aprovizionata. Nu te grabi sa cumperi tot ce iti dau la farmacie, doar vor sa-si vand marfa.; p

| VIPlidia a răspuns:

Viziteaza mai bine un cabinet dertatologic, sau o farmacie, ei vor sti crema cea mai buna pentru tenul tau.

| Summerismine a răspuns:

Garnier 3in1 am eu happy
Intradevar cosurile mi-au mai trecutwinking este foarte bun :]

| ?Alee??? a răspuns:

Pentru cosuri eu folosesc solutia Zineryt si crema Skinoren.
E un tratament de 3 luni, dar rezultatele se observa destul de repede.

| BrokenWings a răspuns:

Hey :* Eu folosesc o lotiune tonica de la clearskin, AVON happy La inceput nu credeam ca imi va folosi, dar dupa 4 zile aveam fata mai luminata si fara cosuri. Este si lotiune tonica pentru puncte negre, eu nu o am pentru ca asta pentru cosuri mi-a facut sa dispara si punctele negre happy
Este doar o sugestie, la mine functioneaza!

| Daniela89 a răspuns:

Eu folosesc de la oriflame.

| MalinaAndreea a răspuns:

Tot ce iti pot spune si ce stiu ca este sigur este colectia Pure Skin.Da un search pe google sau prin reviste.Sunt multe si bune pentru ten nu prostii de alea d la garnier sau mai stiu eu ce.winking

| Alessya_3226 a răspuns:

Buna Heidi! Eu folosesc niste lotiuni de la plafar.setul contine o masca pe care o aplici seara si o lotiunea pe care o aplici dimineata si seara(seara inainte de masca) si sunt de la CosmeticPlant.Merita sa le incerci! Iti garantez!

| pufroz a răspuns:

Salut.Ma numesc Tina sunt consultant la compania MaryKay, cel mai bun produs pentru curatarea tenului in timp de vara e lotiunea de curatat F2 daca te intereseaza suna 0757782435