Buna ...pai ar fi de preferat sa mergi la femeia care te tunde pentru ca ea se pricepe din moment ce lucra in acest domeniu ( nu te baza pe prietene)
Si eu am parul saten inchis care tinde un pic spre brunet si am avut de multe ori suvite blonde si sincer merita sa iti faci pentru ca arata fain blondul ala in combinatie cu saten inchis o saarati ca o papusa barbie, succes:*
Multumesc! Si inca ceva... Tu ai avut suvite in tot capul? sau doar o suvita intr-o parte?
In tot capul dar arata prea tare sincer! de multe ori ma tot gandesc sa imi fac iar dar acum prefer sa am parul natural am avut si blond si brunet si roscat
Buna!
Pai clar sa te duci la doamna care te tunde, prietenele tale e foarte posibil sa iti arda parul foarte rau si dupa o sa regreti.
Sincer eu zic insa sa nu iti faci suvite blonde, mie una mi se pare ca arata foarte naspa, parca te-ai facut ca ratonul in cap.
Eu iti zic sa te faci cu un roscat sau albastu sau cum ai spus tu un saten mai deschis dar sa nu dea prea mult spre blond.
Daca vrei o vopsea rezistenta poti sa folosesti de la wella, daca nu poti sa te faci cu nuantator sau vopsea buna gasesti si la garnier.
DaciaRomania întreabă: