Niciodata nu poti stii daca un baiat te place cu adevarat.Incearca sa petreci mai mult timp cu el pentru a va apropia mai mult. Asta o sa iti mareasca sansele de a fi cu el .
Daca se vede ca te place este logic ca da.incearca sa-i spui ce simti uh si ce rezi despre el:ca ai o parere fb,ca il placi,etc. daca si el te place, inseamna ca puteti fi impreuna.dar un baiat poate sa ajute o fata si din respect pentru ea, dar nu stiu.uh stii cel mai bine cum se comporta.ar fi fb daca sentimentul ar fi reciproc
Da,dar ai grija sa nu te apropii prea tare de el dintr-o data de el, caci se va speria si nu va mai vorbi cu tine
Cred ca da din moment ce te ia de mana, daca vrei invita-l sa jucati adv sau prov si daca alege adv intreaba-l daca te place sau daca ii pari draguta daca zice da inseamna ca ai sanse cu el, FUNDA?
Normal,doar intreaba-l daca te place.Sa nu pui pe altineva ca poate intelege alte chestii...
Eu cred ca da, fiindca aici miroase a dragoste!Chiar cred ca ii place de tine si veti fi impreuna! Trebuie doar sa astepti putin! funda?
Normal du-te la el si spune ce simti pentru el, si incurajeazal cu problema ai ca se comporta ca o fetita
Prima data incearca sa vezi ce persoana ii si daca intr-adevar iti plk de el nu numai pe interior fa ceva... date si tu la el si o sa vezi cum "pica pe spate" pup
Sigur...faptul ca te-a luat de mana inseamna ceva.e atent la fiecare detaliu si cred ca din aceasta cauza se comporta ca o fetita.nu cred ca asta e problema intre voi.Incearca sa te deschizi.si vorbeste mai mult cu el.Bafta!