| tl34 a întrebat:

La scoala imi place un baiat si el apara toate fetele dar se cam tine dupa mine si ma apara de baieti mai rai dar e o problema se comporta ca o fetita cand a lovit-o pe soaramea a inceput si el sa planga. Mama mea cu mama lui sunt prieten foarte bune.Si cand am mers la el acasa odata m-am urcat pe fotoliu si el statea langa mine si era sa cad si m-a luat de mana. Multe fete din clasa il mai plac. Credeti ca am sanse cu el?

Răspuns Câştigător
| Soryy a răspuns:

Niciodata nu poti stii daca un baiat te place cu adevarat.Incearca sa petreci mai mult timp cu el happy pentru a va apropia mai multhappy. Asta o sa iti mareasca sansele de a fi cu el smughee hee.

13 răspunsuri:
| andragrigoras2000 a răspuns:

Daca se vede ca te place este logic ca da.incearca sa-i spui ce simti uh si ce rezi despre el:ca ai o parere fb,ca il placi,etc. daca si el te place, inseamna ca puteti fi impreuna.dar un baiat poate sa ajute o fata si din respect pentru ea, dar nu stiu.uh stii cel mai bine cum se comporta.ar fi fb daca sentimentul ar fi reciproclove struck thumbs up

Răspuns utilizator avertizat
| anonimathebest a răspuns:

Da,dar ai grija sa nu te apropii prea tare de el dintr-o data de el, caci se va speria si nu va mai vorbi cu tine

| Anaisssss a răspuns:

Da,te place.

| Andrei2421 a răspuns:

Cred ca da din moment ce te ia de mana, daca vrei invita-l sa jucati adv sau prov si daca alege adv intreaba-l daca te place sau daca ii pari draguta daca zice da inseamna ca ai sanse cu el, FUNDA?

| DaDuSH a răspuns:

Da... nu e problema ca e cam fetitastraight face ci dragostea conteaza

| AlecsMeeeh a răspuns:

Normal,doar intreaba-l daca te place.Sa nu pui pe altineva ca poate intelege alte chestii...winking

| Inna_5580 a răspuns:

Eu cred ca da, fiindca aici miroase a dragoste!big grinChiar cred ca ii place de tine si veti fi impreuna! Trebuie doar sa astepti putin! funda?

| anghelbogdan a răspuns:

Normal du-te la el si spune ce simti pentru el, si incurajeazal cu problema ai ca se comporta ca o fetita

| Darius1994 a răspuns:

Daca a lovit-o tare pe sorata zic nu daca incet zic dahappy

| Tzutzica a răspuns:

Prima data incearca sa vezi ce persoana ii si daca intr-adevar iti plk de el nu numai pe interior fa ceva... date si tu la el si o sa vezi cum "pica pe spate" rolling on the floorpup

| Sstefania a răspuns:

Sigur...faptul ca te-a luat de mana inseamna ceva.e atent la fiecare detaliu si cred ca din aceasta cauza se comporta ca o fetita.nu cred ca asta e problema intre voi.Incearca sa te deschizi.si vorbeste mai mult cu el.Bafta!

| unuser a răspuns:

Oare de ce am impresia ca este doar un...figurant.