| farcasgiulia a întrebat:

Hei TPU:*. Ma epilez la subrat cu benzi de ceara, dar ma gandesc sa trec si la ceara pura, nu tot timpu, dar din cand in cand. Cu lama nu vreau sub nici o forma pentru ca apoi creste oribil. Niciodata nu m-am facut cu lama sau cu crema depilatoare. Faza e ca am la fiecare subrat cate un semn alb scos un pic afara... Sper ca intelegeti, si incep sa ma ingrijoreze, oare pot sa iasa afara odata cu ceara? ca nu vreau sa am probleme. Voi ce ziceti sa fac? Helpppppppp

6 răspunsuri:
| Iunona a răspuns:

Semn alb? De la ce? Nu e bine sa te epilezi cand ai vreo rana sau semn.

| farcasgiulia explică (pentru Iunona):

Deci e semn din nastere.

| Iunona a răspuns (pentru farcasgiulia):

Daca e semn din nastere nu iti va trece niciodata. Si eu am un semn din nastere pe glezna( un trandafir cu tulpina) ma epilez cu ceara calda si e tot acolo. Semnele din nastere nu pot fi acoperite decat daca le tatuezi sau le operezi. Incearca ceara fierbinte, chiar merita, iti lasa pielea fina si te firu creste subtire si rar. Eu am portiuni in care nu imi mai creste parul ( ma fac cu ceara calda de 4 ani). Si niciodata nu am pus lama pe picior sau la subtrat. (la subrat ma epilez la salon cu ceara pentru ca e destul de greu sa tragi singura de fasie, iti recomand acelasi lucru).

| farcasgiulia explică (pentru Iunona):

Care e diferenta dintre ceara calda si ceara rece?

| Iunona a răspuns (pentru farcasgiulia):

Ceara calda deschide porii si nu ramai cu fire pe sub piele. Cea rece doar le zmulge.

| totulsaunimik a răspuns:

Da,deoarece odata ce tragi cu ceara, ti se lasa si pielea ..Nici cu lama nu e indicat pentru ca trebuie sa te razi din 2 in 2 zile propunerea mea este crema depilatoare, de la ea nu iti creste nici parul mai repede, nici mai mult si nici nu afecteaza cu nimic. funda?batting eyelashes