Bună.
Nu scapi de celulită, cel mult o mai ameliorezi cu creme anticelulitice termice. Evită consumul de grăsimi, fast-food, conserve, mezeluri, dulciuri, etc.
Pa, pa.
Pai, cea mai buna metoda de slbit, parerae mea, e alergatul. Fa-ti un program zilnic de jogging. incepand de la 5-10 minute de alergat pana chiar la vreo ora-doua pe zi. Daca faci abdomene efectul va veni cam greu si la coarda faci glezna nu coapsa, asa ca... nu prea merita. Daca vrei cu adevarat, ia-ti un antrenor personal, el sigur te poate ajuta. Sau parctica un sport: fotbal, volley, basket, tenis de camp, etc.bafta
Mananci mancare mai slaba in grasimi, faci sport(zilnic) si ai rabdare ca nu slabesti in 5 minute.bye
Nu sunt fata, dar ma simt in masura sa iti raspund, pentru ca si la fete si la baieti e la fel.
Nu o sa scapi nici o data de grasime cu abdomene, trebuie sa faci cardio, adica mers pe bicicleta sau alergat, daca nu poti la sala, atunci pe afara, probabil oamenii prosti vor rade daca te vad alergand, eu personal alerg in padure, ca stau aproape de ea, tu poti alerga oriunde...
Daca faci abdomene o sa ti se dezvolte muschii abdominali, dar acestia vor fi acoperiti de un strat de grasime si nu o sa se cunoasca nimic. 45 de minute ar fi suficient pe zi.
Renunta la paine, nu prea poti renunta la paine, dar mananca paine neagra, eu inainte, cand mancam alba, consumam cam jumatate de paine la o masa , acum, mananc cam jumatate de felie, pentru ca nu simt nevoia sa mananc mai mult daca e neagra.
Lasa dulciurile, ciocolata, cipsurile sau orice, daca ai vointa, poti renunta la ele, nu chiar de tot, cateodata mai poti sa mananci un baton de ciocolata sau asa ceva, dar cam 1 data de saptamana. Renunta la mancarurile ce contin multe calorii, pieptul de pui ar fi bun pentru ca nu are multe grasimi. Mult Noroc!