Pai e frig. dar pune-ti:bluze, maleta, pijamale groase, dar dinacelea fara gat. ca sunt incomode.geci groase. daca vrei si caciuli. de blana sau fesuri, adidasi si cizme. mai ia-ti sosete lungi, iar daca te duci la plimabare:plovere, bluze subtirele si blugi. sper ca am fost de ajutor. funda?
Du-te intr-o fustita e perfect. Ce intrebare te duci la munte ori la disco? Cum ar trebui sa te imbraci la munte? Pai cam gros
Cand mergi la munte trebuie sa ai: ghete sau bocanci, gheaca de faș, esarfă sau fular, poate chiar si o caciulă.
Iar pentru club: colanti sau blugi, o bluzita fara gat..cu maneca 3 sferturi...sau ceva cu paiete.
Distractie placuta!
Mergi la munte? sau la disco? daca mergi pe munte sa te plimbi, nu iti trebuie decat o geaca, niste pantaloni comozi, si niste ghete, pentru ca sunt la munte, si e inca zapada. daca vrei la disco, tu stii mai bine.
Aaa si bluze groase sau cu gat in niciun caz nu port asa ceva nici nu am nu stiu ce sfaturi imi dati?
Hainele le alegi pe gustul tau, noi nu iti stim hainele sau ce ai in sifonier, cu ce te imbraci sau altele... dar depinde si unde mergi... Daca ai decis sa mergi in excursie din placere nu pentru ca iei un 10 ia-ti haine lejere