Nu. Ele pilesc foarte putin unghia, si aplica gelul, apoi il pune la UV si e intareste. Culoarea nu influenteaza cu absolut nimic. Pentru alte lucruri trebuie sa-ti faci probleme. Lampa cu UV cauzeaza cancer de piele. Sa nu-ti pui unghii cu gel foarte des. Ele nu vor recunoaste niciodata acest aspect, si multe nici nu stiu, si nici nu le pasa. Unghia naturala e cea mai sanatoasa. Aplici oja inchisa si nu se vede
Nu stiu cat de tare a fost impactul dar daca unghia va pica dai bani pe povestea cu gelul degeaba.
Nu stiu cum este la fete, poti pune gel dar sa nu tragi tare de unghie cand dezlipesti gelul, asa incat sa te doara si intr-un final sa se rupa unghia. A fost folositor raspunsul?
Dacă ai lovit-o bine de tot, în 2 săptămâni e posibil să cadă unghia. Gelul n-o influențează dar s-ar putea să te doară la pilire.
Buna,
Incearca sa nu pui nimic pe unghie pana nu se vindeca deoarece presiunea ar putea face ca unghia sa se rupa. Fa-ti frumos manichiura clasic cu unghiera si cu oja fiindca o sa te placa oricine daca ai cei 7 ani de acasa si un aspect ingrijit. Daca nu ai aceste doua lucruri macar f multi bani sa ai ca o sa roiasca sigur lumea.
Succes!