| nustiuceiaici a întrebat:

Hei TPU,mi-am ras sprancenele cu bic-ul din greseala(suna prostesc,stiu), o jumatate din ele sau chiar mai putin. As vrea sa stiu in cam cat timp cresc inapoi fara sa le dau cu ceva? Avand in vedere conditiile in care sunt fata si inainte cand ma pensam imi cresteau destul de repede, credeti ca o sa isi revina in cateva zile? Eu stiam ca atunci cand tai "parul" cu bic-ul creste mult mai accelerat. Astept raspunsuri, multumesc anticipat☺️

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar ca suna prostesc din greseala.
Ai vrut sa te barbieresti si ti-a sarit mana cu big-ul mai sus, la ambele sprancene.

| AnemonaP a răspuns:

Buna. Parul ras cu bic-ul nu va creste niciodată mai des, închis sau mai rapid. Asta este cel mai mare mit despre ras. Stai liniștita, in câteva zile deja va creste pentru ca nu este luat din rădăcina. Dacă ai fi scos firele din rădăcina, atunci ar fi fost nasol. Și eu am pățit asta cu foarte mulți ani in urma, au crescut imediat. Încearcă sa nu te mai gândești asta și te vor surprinde.

| Fabianaa a răspuns:

Cateva luni

| Lety20 a răspuns:

Nu mai creste in cateva zile. Daca stai si te gândești că le pensezi o data pe săptămână( tu stii mai bine) eu cred ca in 3 saptamani vor creste. Dar daca esti fata, poti sa le desenezi usor cu un creion sau fard cat mai natural de sprancenele tale.
Iti mai poti face breton peste sprancene si nu se observa.