| mariyya a întrebat:

nu ma machez, nu ma pensez, nu ma epilez, nu port sutien (nu prea st dezvltata la bust) si am 13 ani e bine? e normal? majoritatea fetelor de la mine din clasa fac toate aceste lucruri...va rog sa-mi raspundeti la intrebare.multumesc.

Răspuns Câştigător
| mdaria a răspuns:

Felicitarile mele! Ai tot respectul din partea mea. Ele nici macar nu stiu de ce fac asta sau daca le ajuta cu ceva. Fac pentru ca asa vad in jur, dar degeaba ca sunt inutile aceste lucruri, chiar fac si rau. Ele sunt cele anormale, numai ca din pacate sunt o majoritate.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practică un sport pentru dezvoltarea fizică, în rest ești o fată cuminte. Bravo ție, nu te lua după toată lumea.
Dacă ele se aruncă de la etaj, trebuie să o faci și tu? Nu.
Pa, pa.

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Alooo, epilatul pe picioare si la subrat trebuie la varsta la care a aprut parul, nu e munca de mironosita, chiar si pensatu poate avea rolul lui daca fata are sprancene unite sau foarte stufoase.

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Nu include epilatul si machiatul in aceeasi categorie pentru ca necesitatea lor in viata unei fete de 13 ani este total diferita

| tranquilaaa a răspuns:

Da, e bine. Toate la timpul lor

| AlexandraPrincess a răspuns:

Bravo! Unele fete de la 10-11 ani, fac toate acestea lucruri!

| sandutza12 a răspuns:

Buna. Eu am 12 ani și cîteva fete de la mine din clasa tot se machiaza se epileaza și toate astea și uneori chiar fac glume pe seama mea despre asta. Dar eu nu le acord atenția, așa fă și tu. Nu e normal să te machiezi de pe acum deoarece cînd vei crește mai mare vei îmbatrîni mai repede. Nu î-ți face griji în privința bustului, e normal. Nu te uita la colegele tale, ele se maturizează prea repe și îți mai spun o dată ca totul e normal și sa nu te machiezi de acum altfel cînd vei avea 18 ani deja î-ți vor apărea riduri. Te pup. pa pa.