Depinde si de forma placii, daca are marginile patrate sau de plastic, care incadreaza portiunea cu ceramica s-ar putea sa nu mearga, asta nu inseamna neaparat ca nu e buna placa, facuta totusi pentru indreptat, nu ondulat.
Sau s-ar putea sa nu o faci tu cum trebuie, eu m-am chinuit destul de mult in primele dati cand am incercat sa-l ondulez.
Daca ai parul mai uscat (zic in general, nu de cat timp a trecut dupa ce ai facut baie), o sa mearga mai usor dupa ce te-ai spalat. Sau poate e placa de proasta calitate
Bună.
Este bine să faci bucle fără placă, aceasta din urmă arde părul, îl deterioarează.
Mergi pe bigudiuri calde.
Pa, pa.
Si eu mai patesc asa. Daca ai pus de exemplu fixativ pe par, si dupa aceea ai mai pus placa, nu mai prea merge. Si strica parul. Daca zici ca prima data a mers inceamna ca placa nu are nimic. In general trebuie sa fie mai ingusta, si rotunda. Ca sa iti iasa buclele, u trebuie sa repeti de doua ori pe aceeasi bulca, pentru ca nu mai increteste. Eu asa patesc
Incearca sa folosesti putin Fixativ pentru bucle!
Nu neaparat trebuie sa ai parul foarte curat, daca faci dimineata baie si seara incerci sa-ti aranjezi parul deci nu vad nici o problema pentru ca mie imi ies!
Nici mie nu-mi ieseau la inceput, dar asta pentru ca chiar nu aveam idee cum se fac si nici nu cred ca placa este de vina!
http://m.youtube.com/watch?v=5wplNR09v4Q
Uita-te putin aici si poate reusti, sper sa intelegi!
O zi buna!
Pai eu am facut baie m-am uscat cu feonul si am mai asteptat putin sa fiu siura ca e uscat si dupa aceea mi-am odulat parul si am dat cu ceara de par.Succes
Iti spun la sigur ca e vina ta ca ai facut baie. Pentru ca greseala ta am facut.o si eu. Parul trebuie sa fie uscat de tot nici o picatura de apa sa nu mai ai in cap pentru ca altfel nu pot sa ti.l ondulezi.
Una de la BaByliss. Nu e chiar cea mai buna placa, dar ma descurc cu ea.
Mai incearca, poate nu-ti iese tie miscarea cum trebuie. Iar parul trebuie sa fie uscat, umed e mai greu chiar si numai sa-l indrepti. Apropo, eu imi fac bucle cu creionul si placa termin mai repede si dureaza pana fac baie.
Depinde si de forma placii, daca are marginile patrate sau de plastic, care incadreaza portiunea cu ceramica s-ar putea sa nu mearga, asta nu inseamna neaparat ca nu e buna placa, facuta totusi pentru indreptat, nu ondulat.
Sau s-ar putea sa nu o faci tu cum trebuie, eu m-am chinuit destul de mult in primele dati cand am incercat sa-l ondulez.
Daca ai parul mai uscat (zic in general, nu de cat timp a trecut dupa ce ai facut baie), o sa mearga mai usor dupa ce te-ai spalat. Sau poate e placa de proasta calitate
E bine sa folosesti placa pe parul curat, dupa ce te-ai spalat pe cap, pentru ca asa ies mai bine.
DaciaRomania întreabă: