| RockRox a întrebat:

Poate cineva sa-mi spuna la ce profil trebuie sa dau la liceu daca vreau sa fiu fotograf dar sa am si dreptul sa dau sfaturi in moda (deci si stilist)?

Răspuns Câştigător
| Ruxandra15 a răspuns:

Liceul de arte plastice. Dar daca iti doresti unul cu profil real si uman poti face orice liceu.Pentru asta exista facultate si cursuri. Poti face in paralel cu liceu curs de fotografie. Si acum iti doresti sa fi fotograf si peste 4 ani poate iti vei dori sa fi traducator, arhitect, economist, contabil, poate chiar profesor.Gandeste-te bine daca vrei fotograf pentru ca e greu sa te muti de la arte la un liceu cu rpofil uman si real.

| RockRox explică (pentru Ruxandra15):

In februarie o sa am posibilitatea sa muncesc o saptamana in domeniul pe care-l vreau si o sa vad cum o sa fie, asa este la noi in clasa a 9-a inainte de liceuwinking As vrea sa dau la un liceu profesional.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Liceul de artă.
Pa, pa.

| BiuL a răspuns:

Nu prea conteaza profilul ci ce faci dupa. Te ar ajuta un liceu de arta.

| rapp2020 a răspuns:

Ai putea sa incerci la arte plastice, si dupa sa continui cu o facultate sau cursuri in domeniul asta

| BPAndrei a răspuns:

Liceul este doar un intermediar intre cunostintele generale din scoala generala si ceea ce iti doresti sa faci cu viitorul tau, adica facultate. Din ce stiu eu tu nu ar trebui sa te orientezi spre licee de uman sau real. In cazul tau, ar trebui sa alegi unul de arte. Fotografia si moda le gasesti acolo.