Nu prea cred ca le baga in masina de spalat, cred ca vrea sa ti le strici.Fi serioasa. Daca sunt UGG originale, intra pe site uite aici instructiuni :http://www.uggaustralia.com/......lt,pg.html si daca nu sunt originale e si mai grava treaba.Incearca sa le stergi usor la suprafata cu o carpa moale umeda, si cat iese iese, oricum se murdaresc inapoi. Pupici
Gasesti la leonardo un spray de curatare si o perie din guma cu care iti poti curata cizmele!
Daca le bagi la masina de spalat eexista un mic risc de a se strica. Eu mi le curat cu peria.Ud peria iar apoi dau intr.un singur sens cu ea ca daca dai in mai multe sensuri se strica. FUNDA?
Nu sunt facute din piele si mai ales din piele de caini.Ale mele sunt facute dintr-un material artificial asemanator cu catifeaua.Nu este nimeni atat de crud incat sa poarte blana de catel.
UGG Australia originale sunt facute din piele de oaie impermeabila. Nu este insa recomanda spalarea lor la masina de spalat
Nu le baga la spalat! pentru ca daca sunt din piele, pielea e facuta cu sare sau ceva de genul si cand se usuca iese sarea din ele de la prea multa apa si se vad patate... le cureti cu o perie speciala sau ceva... gasesti sigur ceva pe site-ul oficial si poti sa iti comanzi ca sa fii sigura ca nu le strici
DaciaRomania întreabă: