| Andrraaa a întrebat:

Puteti sa imi spuneti cum pot sa imi indrept parul fara placa? Eu am parul foarte cret, infoiat si des! Cand incerc sa il indrept cu placa dureaza in jur de 2 ore! As vrea niste ponturi care sa ma ajute!
PS:as vrea sa stea mult timp drep, adica sa nu se increteasca la loc peste o ora!
Raspunsul care ma va ajuta cel mai mult va primi funda laughing)

Răspuns Câştigător
| goblinuldansatordincalcaie a răspuns:

Este cam imposibil ca parul tau sa stea drept daca el este de fel cret si infoiat, mai ales ca tu vrei sa stea mai mult timp asa... Eu nu il am cret, si la mine merge sa il fac drept dupa ce fac dus si imi usuc parul cu o perie si cu uscatorul. Incearca, dar nu va arata ca si cum l-ai fi facut cu placa si nu stiu cat de mult va tine. Incearca sa folosesti placa sau pur si simplu bucura-te de parul tau natural...

1 răspuns:
| Isabellblablabla a răspuns:

Poti incerca spray-ul Batist stylist anti frizz. Se gaseste in sensiblu si promite sa iti pastreze parul drept peste 12 ore. Eu il am si ma impac bine cu el. Daca nu, increarca sa folosesti produse pentru definirea buclelor si sa iti usuci parul cu uscatorul cu difuzor si vei vedea ca va arata grozav parul tau. Multe fete isi doresc bucle, mai ales ca acum sunt super la modahee hee