| Pe_Viata_Anonim_1994 a întrebat:

Hei tpu.Stiti de ce am fire mai scurte in cap? De unde incepe parul sunt mici si ondulate.Nu arata bine.Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Pot fi fire noi de par... de la regenerare.

| CristianaMaria a răspuns:

Ti se rupe firul de par de la jumatate.Si eu patesc asta.Sunt mai multe motive. Unul ar fi decolorarea/vopsirea si astfel la periat se rupe din fir, alt motiv ar fi Intinsul cu placa(ce patesc eu mai nou) in sensul ca arde firul de par si cade dupa la periat si ma trezesc cand imi prind parul cu o groaza de suvite subtiri care nu mai ajung la coada.Si nu in ultimul rand daca folosesti peria.Frizerita mea mi-a spus de mica sa nu folosesc peria de par deoarece rupe firlele si cel mai sanatos si sigur pentru par este si va fi pieptenele.Periile rup mult mai mult din fire decat un pieptene obisnuit.Si cu placa, nu am avut niciodata probleme dar acum de cand sunt si vopsita, chiar si dupa o intindere pe saptamana ma trezesc cu suvite mai scurte.

| Gaby_PunctThe_2003 a răspuns:

Nu ai fost bine tunsa iti sugerez sa te duci la un coafor experimentat.Ori daca nu iti pica parul si de aceea iti raman fire mai scurte. Funda te rog?