| andreeakit a întrebat:

Sunt bune samponul si balsamul de par cu vanilie si papaya de la Garnier? Ajuta la varfuri despicate si par deteriorat?

Răspuns Câştigător
| ang31989 a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic, nu am gasit pana acum nimic care sa imi repare varfurile despicate si gandind logic nici nu exista asa ceva, ca un fir de ata despicat niciodata nu-l mai poti repara, gaseste si tu o caofeza care sa iti taie doar varfurile ( aveam eu o tipa mai demult careia ii ziceam sa imi taie varfurile si imi taia parul de o palmalaughing)) acum am gasit pe cine trebuia, sta la capul meu o ora dar ies multumita de acolo! Cat despre produse bune, noi suntem diferiti iar daca garnier te ajuta pe tine foloseste-l cu incredere, aaa si citeste putin de keratina lichida e foarte buna! Succes!

2 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Trebuie sa contina in mare parte ingrediente naturale, nu prea sunt de acord cu vanilia. Incearca un sampon si un balsam din aceiasi gama. Cauta un produs la magazinele pentru ingrijire cu produse naturale.

| MissJJ a răspuns:

Sincer,varfurile nu o sa se repare indiferent ce balsam/sampon folosesti.Trebuie sa le tunzi.Dar poti sa previi arderea parului si despicarea varfurilor prin masti homemade/cosmetice,iar inainte de placa, foehn-ul, ondulator sa folosesti un spray cu protectie termica.
De asemenea depinde foarte mult de parul tau cand folosesti produse, fie ele Garnier, Nivea etc.Pe mine poate ma ajuta mai mult Nivea, si pe tine Garnier.
Eu recomand Elseve sau Syoss.