6 luni e exagerat.Depinde de bugetul tau si timpul pe care poti sa l investesti in parul tau.Tratamentele de dupa decolorare sunt cele mai importante si distanta de timp dintre o decolorare de alta depinde de par, de cat de mult il decolorezi si la cate volume.Tu daca vrei ti l faci si n doua zile daca ai produse bune si masti hidratante ca sa nu ramai cheala. Oricum sa ti amintesti sa aplici decoloratul intai la varfuri si dupa la baza capului pentru ca acolo o sa se deschida mereu mai repede datorita cadurii scalpului.Bafta
Am fost la 3 saloane insa niciuna din doamnele de acolo nu au vrut sa facă asta pentru ca au spus ca o sa il ardă si nu isi asuma riscul.
Doamnele de acolo nu ai pregatirea necesara.Eu lucrez la un salon de genu si n am chelit pe nimeni pana acumDesigur trebuie sa te pregatesti cu masti de keratina sau ce mai gasesti tu pe la tine.Bafta!
Probabil ai nevoie de 6 luni fara pic de vopsea sau pigment, ca sa poate fii revopsit blond.
Ca sa nu faci o catastrofa cu parul tau, sa il decolorezi acasa singura si sa il arzi, cel mai bine mergi la un salon bun si lasa-te pe mana cuiva care se pricepe si foloseste produse de calitate, astfel parul tau va suferi mai putin. E posibil sa nu te poata face blonda din prima, ci sa ajungi la un fel de morcoviu, apoi abia la a 2-a sedinta sa ajungi la blond. Dupa ce ajungi acasa este bine sa folosesti masti de par cu uleiuri, chiar si masti facute in casa, pentru a hidrata si a reface parul mai repede.