anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, voi ce masti pentru par facute in casa, folositi?

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
folosesc masca naturala din ulei masline+ galbenus de ou+vitamina A fac o maioneza si o aplic pe par, apoi invelesc capu in folie si stau cat pot eu 3-4-5 ore apoi ma spal normal, folosesc ulei de ricin, infuzie de ceai din urzica, frunze de nuc, o data pe luna, imi tund din varfuri cineva care este usor la mana adica sotul. efectele sunt vizibile eu folosesc aceste mici trucuri naturale si sunt multumita.
O zi bunahappy

| ramona0506 a răspuns:

Cel mai des folosesc pe baza de ulei de masline si ulei de ricin. Uleiul de masline ajuta la hranirea parului in profunzime, iar uleiul de ricin ajuta la cresterea acestuia. Ti le recomand pe amandoua!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu folosesc urmatoarea masca:
2 - 3 galbenusuri de ou, 30 g rom, 10 g ulei de ricin. Se face un amestec cu care se frictioneaza pielea capului, se lasa 1/4 ora, dupa care se spala parul si se clateste cu apa; in ultimul clatit se adauga putin otet.

| BizSinir a răspuns:

Eu de obicei nu prea folosesc masti pentru ca imi ingreuneaza parul cel mai bine este sa te speli pe cap o data la 2 zile si sa il piepteni seara si dimineata astfel eviti sa ai fire despicate sau sa faci matreata pentru ca orice-ai folosi tot nu e suficient de bine si daca imi urmezisfatul iti accelerezi si cresterea parului. Funda?

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Http://www.eva.ro/......48981.html
Sper sa iti fie de folos! :)