La farmacii gasesti sapun cu sulf.Nu miroase foarte bine dar dupa folosire rezolvi problema cu un balsam de par.
Sanatate!
Multam'! Dupa cat timp se pot vedea rezultate?
5-7 zile.
Ma folosesc de samponul "Чистая линия Фитотерапия здоровые волосы".Imi place. Acum numai este asa gras parul.
Tratamentul anti matreata de la GeroVital si samponul cu ichtiol tot de la GeroVital. Unul din putinele tratamente antimatreata care chiar are evect.
Buna! pai eu te-as sfatui sa folosesti samponul clear, pentru mine a functionat de minune, si sper sa te ajute si pe tine, iar daca nu un remediu foarte naturat ar fi sa iti speli radacina capului doar cu galbenus de ou, la cateva spalari pana observi ca s-a remediat, nu folosi sampon din abundenta la radacina si clateste ff bine radacina, app, te speli doar cu galbenus fara sampon chiar daca o sa simti un miros neplacut si va trebui sa te cam speli in fiecare zi pe par dar iti va face bien, dupa poti incerca sa folosesti galbenusul in continuare la radacina si varfurile cu sampon iar dupa ce nu mai ai probleme totusi sa mai faci o spalare cu galbenus odata pe saptamana, si pentru a reduce din grasime da-te cu ulei de ricin la radacina odata pe saptamana, stai o jumatate de ora asa apoi spala, ajuta si la crestere dar si la intarirea firului de par, dar nu il folosi la varfuri pentru ca ti le va deteriora pentru varfuri iti recomand ulei de argan de repara si le sa stralucire la fel ca uleiul de masline, mult noroc, sa imi scrii si sa imi spui daca ti-a fost de folos
kalakkas întreabă: