Nu-ti va placea interventia mea si sunt sigur ca vei reactiona violent, dar nu ma pot abtine. De ce ti-ai dori piercing in limba?! Eu nu vad nimic "cool" in asta! De fiecare data cand vad o tipa cu asa ceva, primul gand este: "trash". Da, inainte de a sta de vorba cu ea, inainte de a afla ca poate e fata de treaba, doar din cauza acelui belciug in limba, o introduc instinctiv direct in acea categorie. Un cercel in ureche, e "classy"...dar unul aflat in limba, in nas, in clitoris, in sfarc, imi da senzatia de "5lut", "junkie", ma face sa-mi fie frica s-o ating pe acea femeie, sa-mi fie scaba sa stau in preajma ei.
Vorba din filme "help with the felatio" si atata timp cat e pe corpu’ ei…
Doare, depinde si de persoana cum suporta durerea. Mancare solida o sa poti manca dara probleme doar ca o sa ai o mica jena.
Limba, nu îți este de folos deloc Sau nu vrei să mănânci carne, covrigi, pâine etc de dragul modei? probabil o să mănânci cu foarte mare grijă chiar dacă ți se vindecă. Eu aș detesta grija, pentru o bucățică de metal de frumusețe.
Gândeste-te bine!
Sincer nu merita. Cred ca putem arata cool și altcumva dar totuși nu te înhăma la asta ca e complicat.