Ar fi bine sa folosestisi un balsam nu numai un sampon. Samponul cel mai recomandabil pentru tine ar fi Garnier Fructis cu ulei de masline ulei de karite si ulei de avocado care dace parul stralucitor puternic matasos si parul tau nu se va mai ingrasa. In privinta balsamului trebuie aplicat doar pe varfurile parului pentru ca dac il aplici pe crestet parul se va ingrasa din nou dar daca il aplici cu atentie pe varfuri parul va fi foarte matasos si fin.ATENTIE NU FOLOSI LAXACTIVE, FIXATIVE SI NU TE VOPSI!
Pai casa nu il mai dai cu placa spalate dar doar la radacina maseaza pielea capului si dupa da cu balsam la varfuri, eu asa fac pentru. nu a ma da cu placa si stiu ceva pentru. a creste parul mai repede dati parul cu ulei da masline sau nu mai stiu ce si a doua zi te speli asa iti creste parul mai repede, si ca sampon iti recomand syoss si clear!
Pantene -Pentru extra volum s-ar putea sa te ajute
Odată pentru totdeauna, mai mult înseamnă mai mult. Nimic nu este atât de minunat precum un păr cu aspect sănătos plin de îndrăzneală, volum şi vigoare. Extra Volume nu aplatizează părul, ci îţi oferă baza perfectă pentru o coafură plină de viaţă şi rezistenţă.
sau Nivea pentru ingrijirea parului.
Eu le am pe ambele :X sunt ff bune
Tie cred ca ti-ar trebui Nivea pure balance
Curăţă în totalitate şi redă scalpului balansul natural pentru a preveni îngrăşarea părului.
sper ca te-am ajutat :*
Daca vrei sa ma intrebi pretu sau cum arata da un msj privat si te ajut
Ai incercat samponul Divalent (Kerastase, L’Oreal Professionnel) special creat pentru radacini grase?
Un sfat: nu te spala pe cap cu apa foarte calda si nici nu abuza de produsele pentru hairstyling si balsam pentru par. Clateste-ti intotdeauna parul foarte bine de resturile de sampon sau balsam.
Mai mult, n-ar strica nici un consult dermatologic. Poate cauza este medicala si tratabila in alt mod.
Daca vrei sa nu-ti mai cada parul foloseste ulei de ricin, este super bun eu il folosesc de 3 saptamani si nu-mi cade nici macar un fir de par... si folosesc samponul de la Garnier cu Ulei de avocado si unt de karite.
Funda? plzz