Alege sa stai linistita. Poti sa patesti nasoale de la lentilele de contact. Ca tot intrebai, baietilor le plac ochii frumosi. Si naturali.
Mi se pare extrem de penibil să porți lentile pentru a agăța băieți. Ah, numai curvulițe tunate-n ziua de astăzi, peste tot, cu o inteligență pe măsură. Sper cu toată căldura și sinceritea să ai probleme cu ochii după asta, că lentile după nu-ți vor mai trebui.
Eu sunt baiat, si sincer imi plac ochii sinceri...dar ca si culoare, albastrii.
) Smecher raspuns... Iti dadeam funda dar am dat-o deja... De unde esti?
Hihihi!Daca ti-as da add, mi-ai da accept?
Da, aici pe TPU sau facebook? :* :*
Aici.Ti-am dat.Ai id de mess?!
Da, dar nu prea intru. Ai facebook sau ask?
Am avut, dar mi l-a "furat", sa. zicem, cineva.Da-mi adresa de mess, daca vrei si intra acolo...
Ti-l dau intr-un mesaj... Cati ani ai?
18 tu?!
Iubire mareee
Nu imi pasa de ea!
Eu spun sa nu-ti ei lentile.iti pot afecta vederea.si eu am vrut sa-mi iau dar am renuntat la idea aceasta, tin la vederea mea. dar totusi daca vrei sa iti ei e alegerea ta. acum depinde cum arati, nu putem spune pana nu vedem o poza dar eu as alege ochii negri.
Buna Ely, Ai putea incerca din cand in cand o schimbare de look. Si daca tot ai tenul deschis poti alege cu usurinta lentile blue. Si eu le folosesc ocazional. Mi le iau de aici www.medlens.ro. Toate bune!
Pai,daca ai ochii caprui te sfatuiesc sa nu iti pui lentile pentru. ca ochii caprui fura inima orcui si sunt foarte frumosi +ca lentilele sunt periculoase.Dar daca insisti sa iti spui lentile te sfatuiesc sa iti pui negre
Personal, (e doar o parere, nu conta pe mine) in combinatie nu nuante inchise de par si ten as alege ochi negri. Ochii albastri ar iesi prea mult in evidenta.