Nu stiu cum doare cel in nas, dar stiu cum doare cel din limba. Daca e facut cum trebuie, cu xilina si iti da si sub limba cu ea(mie nu mi-a dat ) nu te doare. Iar dupa aceea, te doare doar daca il misti foarte mult adica daca te joci cu el. NU ai voie rece/fierbinte o perioada de timp, deci doar la temperatura camerei, nu ai voie sa te joci cu el(nu ai voie sa te saruti cu prietenul tau) tot o perioada de timp... Nu mai stiu exact cat tin perioadele astea de timp, dar o luna cred ca este indicat sa stai fara ce ti-am zis. O zi buna si gaurit placut
Septum-ul nu doare chiar deloc.
Si banuiesc ca vrei unul dintre ele pentru ca pot fi ascunse usor.Am ambele, de un an si respectiv un an jumate.
Durerea la cel din limba e mai puternica, dar e suportabila.
@Alex crezi ca mi-as face piercing in limba ca sa atrag baieti? si mai ales nu mi-as face pierce pentru a parea "cul". scuze, nu`s o fufa disperata.
Si sincer nu vreau in spranceana. nu`mi place sa am ce-au toti cocalarii
Eu imi fac piercinguri pentru ca-mi plac. si crede-ma, ma doare-n c.r de ce cred alti oameni.
In limba stiu cum e durerea...si acum vreau sa imi dau septum, dar nu stiu cat de tare doare si... whatever, e suportabila cea din limba, adica eu una, am avut de 3 ori pana acum si nu mi s-a parut mare durere, dar eu tot nu pot sa cred ca doare mai putin in sept. Sa te bucuri de pierce si sa ai grija de el.
Hei.Piercingul de nas doare foarte putin pentru ca in nas nu sunt atatd e multi nervi spre deosebire de cel de limba. Pe mine una nu m`au durut nici unul din ele ( si nu mi le-am facut la salon. si nu s`au infectat)Deci nu ai de ce sa iti faci griji. Nu te doare aproape deloc. Simti doar o intepatura mica mica .Dar la pierceul de limba is mai multe chichite de exemplu: nu ai voie sa consumi lactate(SUB NICI O FORMA)totul sa fie la temperatura camerei si sa eviti mancarea foarte sarata, timp de maxim 2 saptamani Si ai grija pe mana cui te lasi ^^ Succes si sper ca te-am ajutat
Pai depinde de cine til face da daca dai cu xilina nu doare si nai voie sa bei lapte sau sa mananci sarat 1 saptamana nu 1 luna! frate!