| AlleshiaBy a întrebat:

happy. Vreau sa stiu daca se poarta bretonul in 2011-2012 thinking; x :d.si ati incercat vreodata breton lung, pe o parte, la par ondulat, filat, si lung? ca am auzit ca sta f bine; d

Răspuns Câştigător
| HypnoticPoison a răspuns:

Acest tip de coafura il am si eu. M-am tuns acum 3 luni, mi-am facut breton pe o parte. Vreau sa iti spun ca arata foarte bine la inceput daca e intins pentru ca eu daca nu il intindeam nu imi placea cum arata, poti sa iti intinzi doar bretonul si restul sa il lasi cret ca arata bine si asa. Acum a mai crescut si vreau sa iti spun ca imi place f mult cum imi sta si ondulat si intins. (Daca ai parul lung fa-te bruneta si intinde-ti parul, arata f bine si sexyhee hee iti zic din experienta). Sper ca te-am ajutat si sper sa faci cea mai buna alegere pentru tine :*

4 răspunsuri:
| Fr3shb0y a răspuns:

Vreau sa iti spun ca moda este cea care tio faci daca tie iti sta fain inseamna ca e ok ...pls funditabig grin

| Amidepsi a răspuns:

Asta e tunsoarea mea in prezent si arata super(nu ca ma laud). oricum merita sa incerci, bafta!

| IuLiAnA_9496 a răspuns:

Sincer sta oribil daca ondulat in mai multe bucle dar eu il am intr-o parte si sunt in clasa a6 a si aia dea opta care nu-s prieteni mei au zis ca m-ar vota pentru cel mai frumos par dar sa nu uit il am drept si negru tuns in scari

| AlleshiaBy explică:

Mi'am facut breton si e super; x; xador coafura! mersi mult all:*:*