| Ada11 a întrebat:

Hei! Uite TPU, in legatura cu stilul meu... Aaa. Multi dintre colegii mei spun sa nu-mi mai fac parul cum mi-l fac eu de obicei:in doua cozi, fiecare prinse cu clame ca si cand stau ca un palmierbig grin sau foarte amuzant. Credeti ca ar trebui sa-mi schimb stilul, dar pentru ca majoritatea din clasa mea spun ca arat prea copilareste? (apropo, sunt in clasa a 5-a). Eu nu prea cred, dar m-am saturat ca unele fete sa rada de parul meu. Nu mai stiu cujm sa trec peste comentariile rautacioase.

Multumesc.

Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

In clasa 5-a fiind mi se pare absolut normal sa arati copilareste! Asta este tot farmecul! Ce? Ai vrea sa arati ca fufele si parasutele alea de pe emisiunile lui peshte prajit de pe TV sau ca pitzipoancele din Can-Can? Bucura-te de preadolescenta ta cat mai iti lasa timpul, ca dupa aia o sa vezi ce o sa regreti anii copilariei care au trecut si nu se mai intorc. Gandeste : ai o viata intreaga de-acum incolo ca sa te poti plictisi de stadiul de persoana matura! Matura vei fi pana la sfarsitul vietii, dar copil, adolescent numai acum ai ocazia sa fii. Be yourself!

15 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Asta e stilul tau prin care iti exprimi personalitatea. Probabil ca majoritatea colegilor tale au o coafura simpla si banala. Oameni fara un stil care sunt doar victimele ale modei sunt demni de mila. Poti incerca si altceva daca vrei dar iti schimbi stilul doar daca consideri tu ca asa e mai bine nu pentru ca asa spun ceilalti.
Unele dintre ele pot fi invidoase pentru ca tu ai curajul necesar sa te coafezi in asa fel in cat sa iesi in evidenta.

| mistakeofyourlife a răspuns:

Ceea ce am invatat de-a lungul ainlor este ca nu trebuie sa iti schimbi stilul dupa fiecare persoana sau dupa moda. daca asa imi place sa imi prind parul asa mi-l prind chiar dac poate altora nu le place. tebuie sa inveti sa nu iti pese asa de mult de parerea celor din jur pentru ca nu conteaza. Simte-te bine in hainele care iti plac u te schimba pentru altii. la inceput o sa fie destul de greu dar ai sa vezi ca odata cu trecerea timpului nici nu o sa realizezi ca fiind diferita de ceilalti esti mai speciala. Sper ca te-am ajutat!kiss

| Mirruna a răspuns:

Esti clasa a 5-a. bucura-te de copilarie, codite s. a. O sa ai timp destul sa fii matura, b chiar o sa ajungi sa fi iar copil. Copilul acela cu codit din clasa a5-a. Nu mai baga in seama toate rautatile colegelor, ba chiar ignora-le.

| Mirruna a răspuns:

Ba chiar o sa vrei sa fi iar copil *. scuzati greseala

| Pau a răspuns:

Daca tie iti place, nu ar trebui sa mai conteze criticile altora oh go on
Dar totusi, palmier? nu am nimic, dar poate ca ar trebui sa incerci si alte 'modele' la parul tau, daca ai face si alte coafuri pe langa cu ce ti-ai obisnuit colegii/prietenii tai, va fi foarte ok si nimeni nu cred ca iti va spune sa lasi deoparte 'palmierul' (pentru ca daca te-ar vedea si cu alte frizuri, s-ar obisnui cu toate si ar fi mai bine daca nu vor vedea zi de zi acelasi mod in care iti prinzi parul)
Nu stiu daca m`ai inteles thinking Acum, daca nu te superi.iti dau cateva idei de prins aprul:
Coada de cal, spic, sa il impletesti ( intr-o codita sau in cate vrei tu), un 'coc', dar nu cu tot parul...iti lasi cateva suvite mai rebelewinking
Nu stiu ce sa iti mai spun... o alta sugestie ar fi sa mergi in fata oglinzii, sa ai la indemana un piaptan, ceva agrafe/prinzatori de par...si sa te pui pe experimentat, sigur vei gasi ceva pe placul tau happy
Sper ca te-am ajutat :*

| fluturas a răspuns:

E bine sa fi copil, a fi copil inseamna a fi fericit, nu nu-ti schimba stilul, doar pentru ca e mai diferitwinking important e sa-ti placa tie, si ce daca rad altii? decat sa fii si tu ca restul... sau aca unii laughing ca oile ce face una face si altawinking mai bine asa happy daca doua codite iti plac tie e perfectwinking

| deniisa a răspuns:

Daca tie iti place asa atunci le baga inseama comentariile rautacioase. Eventual incearca si alt stil si apoi fa comparatii. O sa it dai seama care ti se potriveste mai mult, daca au dreptate sau nu colegii cand iti spun ca stilul acesta este prea imatur.

| Roxidd19 a răspuns:

Da ade...ai dreptate:* unele colege chiar sunt silly dar eu zic sa nu le mai bagi in seama si iti sta chiar foarte bine in 2 cofite te pup tuu:*

| BaLoNaSh12 a răspuns:

Daca tie iti place sa iti faci parul asa, fa-ti-l in continuare si nu lua in seama tot ce spun copii rautaciosi. Si mie mi se intampla asa uneori, dar nu cu parul, pe mine nu ma afecteaza pentru ca mi-am dat seama ca pot sa fiu cum vreau eu fara sa imi pese de ce zic altii.

| baby_4423 a răspuns:

Eu zic sa-ti faci parul cum vrei nu trebuie sati pese ce zic alti de tine noroc fundabig grin:X:X:X

| bogdan10aqua a răspuns:

Incearca sa til schimbi la cuafor si o sa le dai gura casca pe alea de o sa fi populara(trebuie sa ti-l faci in cel mai nou trend)

| Lur656i a răspuns:

Ideea e si cum te simti tu bine. lumea e rea, vorbeste. nu trebuie sa ii asculti. eu sa fiu sincera, cand eram mica, imi prindeam si eu parul asa. mica insemnand clasa a1a, gradi. happy ar trebui sa incerci sa iti schimbi stilul pentru varsta ta. incearca sa. ti prinzi parul intr-o coada, sau sa-ol lasi lejer. mult succes. te pup:*

| Christinexd a răspuns:

Lasa fufele sa arate cum vor ele si sa faca misto .n.au decat tu esti copil.love struck distreza. te din plin. imi place ideea ta si sa stii ca si eu imi prindeam asa parul gen - cori plamier :]] si imi placea.love struck Ramai asa cum esti love struck lasa fufele.pitsipoancele.si qrvele(scuze d cuvant) sa comenteze asta e nu pot arata asa bine ca tine si se oftica.;]

| Christinexd a răspuns:

Scz am vrut sa spun " cozi -palmier" si mi-a iesit " cori plamier" :]] asta e mai greseste si omu'

| Bea_7286 a răspuns:

Adels, te rog sa nu mai pui la suflet toate prostiile colegilor. Stii bine. suntem colege si stiu cam de cine e vorba ( cei care sunt invidiosi.) Pe tine nu trebuie sa te intereseze parerea lor, ci a ta. Tu faci ce vrei cu tine. A. si inca ceva : Iti sta super parul! Deci, sorry dar te invidiez. Te pup Ade si nu uita ce ti-am zis!
B.U