| mispis a întrebat:

Hei. Voi ce le luati parintilor cadou de Craciun? Vreau niste idei.
Dar surorii mele de 9 ani, ce sa ii iau?straight faceFunda.

8 răspunsuri:
| BlackAngel23 a răspuns:

La parinti o felicitare sau cevalaughing la maicata un parfum si la taicato un geas, la sora ta ceva de plus o jucarie sau o papusa

| pustiinocent a răspuns:

Mamei o esarfa
tata un ceas
surioara o papusa

| aaaa12345 a răspuns:

PAi d ala mamata poti sa ii ei o carte daca ii place sa citeasca sau un trandafir, la tatal tau poti sa ii iei da un ceas sau o felictitare muzicala sau simpla.Surorei daca ii plac ursuletii poti sa iii iei un ursulet micut. O ciocolata sau un fular cu caciula nu neaparat si multe si mai multe, funda te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic...
La sorata ceva ce stii ca-i place.depinde na de gusturi...ca doar nu ai iei un vibrator nu? rolling on the floor happy

| carminaburana43 a răspuns:

Eu pentru mama mereu luam o crema de maini si ceva carte buna iar la tata un vin bun.La o sora de 9 ani se poate lua o jucarie frumoasa de plus.

| Atelocin a răspuns:

Buna!
Eu i-am luat mamei mele un set de bijuterii http://www.avon-shop.ro/......ilena.jpg, tatalui meu i-am luat un parfum la fel si fratelui meu.
Acum tu ii poti lua surorii tale ceva cu Hannah Montana[banuiesc ca. i place]. Sau ii poti lua o cutie pentru bijuterii.
Sper sa te ajute cu ceva:).

| Britney13 a răspuns:

Pai mamei tale poti sa-i iei un set de lenjerie intima in culoarea ei preferata, iar tatalui tau poti sa-i iei un parfum de la BOSS. Iar surorii tale poti sa-i iei niste haine in trend de copii,happy cred ca o sa fie incantata. Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca da fundita!

| Doub a răspuns:

Mama:un parfum sau o bijuterie tata:un ceas, ceva de imbracat sorei mici:un ursulet foarte mare, un joc, o carte