| SexyChick a întrebat:

Hei... vreau sa imi dau pirece in buza in partea dreapta.
Am vorbit cu parintii si ma lasa, insa inainte sa fac pasul asta as vrea sa stiu de la cei care au mai avut daca doare asa rau, cat dureaza pana se vindeca si daca impiedica la sarutatlaughing
Aaa si inca ceva.sunt dintr-un oras mai micut si aici nu sunt saloane asa ca ma gandeam sa mi-l dau la un prieten sau sa imi dau singura acasabig grin
Astept sfaturi happy

Răspuns Câştigător
| stillhartu a răspuns:

Inainte de a lua aceasta decizie gandeste-te la urmari. Poti ramane cu o cicatrice de toata frumosetea dupa ce renunti la pierce. De durut...doarehappy! Cateva zile ramane umflata buza si rosie in zona piercingului. Apoi o saptamana doare la atingere (poate dura si mai mult de atat.depinde de sensibilitatea pielii). Oricat de igienic ti-ai face acel pierce, exista mari riscuri de infectare. Dar care din fericire, nu sunt asa grave. Adica trec destul de repede dar numai printr-o igiena stricta. Trebuie sa ai grija sa nu pui niciodata mana murdara in acel loc. In fiecare zi, sau o data la zile, trebuie sa iti scoti pierce-ul si sa-l dezinfectezi cu spirt si sa dezinfectezi si locul unde e gaura.Foarte important: sa te speli intotdeauna pe maini inainte! Nu iti doresc sa faci vreo infectie ca e destul de neplacut.
Cat despre impiedicatul la sarut...sincer? Da, uneori mai deranjeaza laughing si mai strica momentul. Dar asta pana te obisnuiesti atat tu, cat si el.
Gandeste-te bine! Risti ca locul unde a fost pierce-ul sa se vada mult timp de acum incolo!
Eu am avut. L-am tinut cateva luni, apoi l-am dat jos pentru ca m-am plictisit. Au trecut aproape doi ani de atunci si inca locul e vizibil.
Ai grija!

15 răspunsuri:
| Sapphire a răspuns:

Eu mi-am facut singura pierce-uri si vreau sa imi mai fac tot singura. nu patesti nimica daca ai grija.
doare. insa nu tare, asta daca te misti repede. inainte de a-ti baga acul in buza, fa-ti cu un dermatograf un semn in locul unde ai vrea pierce-ul. ai grija ca toate lucrurile pe care le folosesti sa fie sterile. iar ca sa iti fie mai usor ia-ti de la farmacie un ac mai gros. nu mai stiu cum se numeste. "rana"se va vindeca complet intr-o luna. in tot acest timp, sa nu te sperii, iti va curge un pic ceva albicios. ei astea sunt celule moarte. din cand in cand (de preferat dupa ce mananci) clateste gura cu apa si sare mare de bucatarie pentru dezinfectarea zonei respective. sa nu folosesti spirt ca "sapa" in ranile deschise. ti se va umfla un pic locul, o sa te incomodeze un pic asa ca ar fi chiar foarte bine ca pana se vindeca complet sa porti un pierce cu o tija mai maricica. dupa ce se vindeca iti poti lua unul mai mic. daca porti unul mic la inceput o sa iti creasca carne peste el si acolo o sa iti ramana.
succes!

| JeSa a răspuns:

Heyyy! - nu de una singurătongue, ci prezintă-te la un "salon specializat", că altfel vei risca să te infectezi... cât despre încurcat la tongue"sărutare", te vei obişnui("baba la frumuseţe rabdă"laughing ).
P. S - Apropos, dar te poţi duce şi în "mall", se pare că auwinking salon, încearcă.
Baftă!happy

Abh
| Abh a răspuns:

Sincer, eu cand vad o persoana cu pierce parca vad un african din ala murdar. Mai ales la o fata, pierceul mi se pare o dovada crasa de neseriozitate.

| TipulVerde a răspuns:

Fa ce vrei, daca iti place, gaureste-te, dar gandeste-te bine si nu ti-l fa singura, du-te la un salon specializat.

| myrazvy a răspuns:

In nici un caz nu-ti da singura si nici la un prieten, du-te intr-un oras mai mare unde exista saloane, parerea mea e ca nu ai nevoie.
O fata e mult mai frumoasa asa cum e ea naturala

| remus a răspuns:

Fii serioasa, la ce crezi ca-ti foloseste asa ceva in viata, eu te rog sa gandesti bine inainte de a te insemna ( marca) pe toata existenta. Din pmdv cine are asa ceva nu prezinta seriozitate si incredere.

| dix a răspuns:

Nu o face singura, nu mai suntem in evul mediu! Incearca sa saruti o ureche cu cercel si sa tot sugi la el, asa o sa fie sarutul tau!

| zorialbi a răspuns:

De ce sa te gauresti? Pe langa complicatiile care pot aparea (infectii, cicatrici), o sa strici chipul tau frumos, pentru o idee de moment. Esti frumoasa naturala, asa cum te-a lasat Dumnezeu, nu te lasa influentata de ceea ce vezi la altii, fii tu insatihappy Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa-ti dai singur pirce e ok si eu mi-am dat 3 gauri singur. spranceana buza si limba.Pentru a da o gaura groasa de pirce ai nevoie de un ac de perfuzor (deci te duci la farmacie si ceri perfuzor este maxim 3 ron dar fi atent sa aiba ac)...cam asta trebuie sa faci... sper sa nu regreti pe parcurs sa ti le scoti si sa te duci la salon pentru ca nu le-ai dat drepte sau te-ai infectat si o sa ai buza cat perna. nu deranjeaza la sarutat, durere este ca "baba sufera la frumusete"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu acum 2 zile mi-am facut pierce in buza de jos...in parte dreapta si mi s-a umflat iar acum incepe sa se dezumfle desi mai e putin umflat.si s-a format ca un fel de dul in jurul gauri. imi curge ceva alb.umflatura si albeata accea banuiesc ca sunt in regula. dar am dubii in legatura cu acel dul dintre peretii buzei din jurul piercingului.imi spuneti si mie va rog daca am de ce sa imi fac griji?:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa ti-l faci singura acasa.si eu sunt dintr-un oras mai micut si nici aici nu sunt saloane dar o sa mi-l faca un prieten...bine,dar dupa ce o sa-i conving pe ai mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te descuraja poti sa ti'l dai singura sau daca nu la prieten mie mi'la dat varumiu si nu a fost nici o problema sau infectzi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am de un 1 an in buza dreapta amm avut tija prea scurta si mi-a intrat in buza astupandu-se pe partea interioara a buzei acum nul mai pot scoate decat la doctor ...trb sa ma taie pentru a mi'l scoate. Aveti idee daca este vreun pericol cand voi face asta?

| kattykatty a răspuns:

Eu am avut si nu m-a durut deloc...chiar deloc si plus la asta mi l-am facut singura asa ca iti recomand sa iti faci si tu!

| blablabla a răspuns:

Si eu am avut in buza.nu a durut asa "rau"laughing. si nu l-am facut la salon...winking