| IuliaMihaela20 a întrebat:

Hei! Vreau sa ma vopsesc verde. Desi as opta pentru Spring Green si Fluorescent de la Directions, am vazut ca si Stargazer au 2 nuante la preturi mai mici. A incercat cineva vopseaua de la ei?

Răspuns Câştigător
| DeeaV a răspuns:

Dap. La fiecare spalare de deschide cu cate o nuanta dar e super simplu de reaplicat, e ca un sampon pe care il aplici pe parul umed oricand dorestu tu si iti invioreaza culoarea la loc. Plus ca iti ramane foarte mult. Eu il refaceam o data la 2 saptamani si un tub de genul m-a tinut cateva luni pentru suvite, iar pentru aplicare pe tot parul, de vreo 2-3 ori. Ti'l recomand cu drag si seriozitate ^_^

2 răspunsuri:
| DeeaV a răspuns:

Iti recomand produsele de la Movie Colors. Dureaza mai mult, sunt accesibile si usor de aplicat. Nu am auzit niciodata de cele enumerate de tine iar eu de 5 ani mi-am vopsit parul in toate culorile cu produse de la firma respectiva.

| IuliaMihaela20 explică (pentru DeeaV):

Http://www.enatural.ro/......ructe.html

Acestea sunt?
Si cat rezista culoarea?

| DeeaV a răspuns (pentru IuliaMihaela20):

Dap. La fiecare spalare de deschide cu cate o nuanta dar e super simplu de reaplicat, e ca un sampon pe care il aplici pe parul umed oricand dorestu tu si iti invioreaza culoarea la loc. Plus ca iti ramane foarte mult. Eu il refaceam o data la 2 saptamani si un tub de genul m-a tinut cateva luni pentru suvite, iar pentru aplicare pe tot parul, de vreo 2-3 ori. Ti'l recomand cu drag si seriozitate ^_^