| Abi_5708 a întrebat:

Hei! vreau sa stiu cum pot sa scap de grasimea de pe picioare (pulpa, bulane) va rog spuneti-mi cum pot sa scap de ea in timp scurtwinking

8 răspunsuri:
| georggyy a răspuns:

Fa sport! Si ai grija ce mananci:*

| hasegawa a răspuns:

Buna, daca mergi la sala sau ai acasa, sunt niste aparate cu curele electrice, daca folosesti zilnic cel putin o jumatate de ora curelele are sa-ti scada foarte repede pulpa si burta, te vei mici vazand cu ochii.

| VladyCristian a răspuns:

Salut. Eu zic sa mergi la sala ca sa o transformi in masa musculara. Nu e asa usor ca sa scapi de ea. Iti trebuie dieta si multa miscare. Incearca deci sa mergi la sala si sa mananci cat mai corect happy

| scumpikkk a răspuns:

Cat mai mult sport, gimnastica si grasimea sa va transforma in muschiwinking

| HappyPills a răspuns:

Genoflexiuni

| toygirl a răspuns:

Daca vei tine dieta atunci i-ti vei strica stomacul, daca vei pleca pe la sali speciale vei plati o multime de bani pe care le vei da pe vint care nu te va ajuta cu nimic, dar daca vei face sport vei scapa de grasime...mai mult sport-grasime mai putina si sanatate buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grasimea nu se transforma in muschi, ce aberatii sunt astea? happy singura solutie e dieta si sportul big grin

| andreea_6722 a răspuns:

Salut pentru a da grasimea jos trebuie sa faci sport. poti alerga, genoflexiuni dar mai bine ti-ai face un abonament la sala acolo antrenorul va stii ce sa faci ca sa scapi cat mai repedehappySucces