Pai daca oricum il faci de ce ne mai intrebi pe noi. Adica ai lasat sa se inteleaga ca si daca se dezumfla limba intr-o luna oricum il faci asa ca ce mai conteaza ce zicem noi?
Am avut şi eu. Tipul care ţi-l face are măcar ceva experienţă? Nu cumva să-ţi atingă vreo arteră.
O să se dezumfle după 2-3 zile, dar în timpul ăsta ai grijă să nu mănânci sărat, eviţi băuturi/mâncăruri reci şi fierbinţi, şi să te speli uşor pe dinţi, fără să atingi limba, că o să te usture. A da, încearcă să nu-l mişti cu dinţii şi să porţi d'ăla medicinal până se vindecă.
Ai avut? Sa inteleg ca acum nu mai ai. Ramane vreo cicatrice sau semn urat pe limba dupa ce`l scoti definitiv? A, si merci ca ai fost una din rarele persoane care chiar imi raspund la intrebari! :* App, tipul are experienta, eu merg la sigur mereu.
Nu neapărat. Au trecut aproape 2 ani de când l-am scos şi, în prezent, nu se vede niciun semn. O să se vadă o gaură mică doar dacă scoţi mult limba, în rest nu.
http://www.bodyjewelleryshop.com/......ellery.cfm
Păcat că e "obligatoriu" (din punctul tău de vedere) să ți-l faci, chiar dacă știi că părinții tăi nu vor fi de acord. Am avut o colegă de facultate care și-a făcut, nu mi se părea nimic sexy sau cool, dar asta e doar părerea mea.
Mdeah. Intr`adevar util si la obiect. Multumesc mult, "mami" sau "tati". Ma ajuta enorm. Si stai chill, nu`s retardata.