Daca vrei sa te tunzi nu vad de ce ti-ar pare rau.Doar nu te obliga nimeni. Tunde-te.
Vine vara acum, caldurile, e greu cu parul lung, este o idee buna sa il mai scurtezi, nu are de ce sa iti para rau
Buna. Daca tu chiar vrei sa te tunzi, nu ar trebui sa-ti para rau. Eu personal nu as face asta, dupa anii intregi in care a crescut atat de lung. Gandeste-te foarte bine!
Nu iti face griji si eu am avut parul foarte lung dar m-am tuns pana la jumatatea spatelui vara trecuta iar cand am vazut ca imi sta bine mm-am tuns pana la umeri in forma de v.In primele zile nu imi place dar acum imi iubesc parul
Asa ca tunde-te fiecare fata e frumoasa in felul ei plus ca vine vara si nu cred ca vrei sa stai numai cu parul prins nu?
Pwp sper ca te.am ajutat. fundita?
O colega de-a mea avea parul pana la fund si s-a tuns, i-a parut rau la inceput, dar a realizat ca a facut ce trebuia!
O sa arati mai bine.
Cum vrei tu si daca te tunzi nu iti va parea rau, si eu aveam parul foarte lung, mi l-am tuns, pe moment nu eram fericita dar pe urma mi-a trecut.
Eu aveam parul cam pana la cot si m-am tuns pana la umeri si am plans o saptamana. daca as fii in locul tau as face o schimbare in sensul alta forma dar nu las tunde chiar asa de scurt.cel mai probabil o sa iti para rau :p
O sa iti para rău, incearca si tu niște coafuri diferite sau cel putin ia 5 centimetri din el sa vezi cum te simti!
GabrielaStana540 întreabă:
BuBu2403 întreabă:
Georgian1992 întreabă: