| butterfly_1255 a întrebat:

Heii:3:3 din toamna incep liceul si mi-ar placea niste schimbari. aveti vreo idee? astept raspunsuri cat mai lungi big grinbig grin multumesc

3 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Daca vrei poti sa-ti faci o schimbare la look[asa o sa fac si eu], poti sa-ti schimbi coafura, sa mai slabesti putin sau invers daca e cazul, sa adopti un nou stil vestimentar, "mai original'', sa fii mai atenta la notele tale, sa-ti gasesti mai multe activitati si hobby`uri, sa practici mai mult sport, sa inveti sa canti la un instrument, ex: chitara clasica; sa-ti faci un blog cu poze din natura, cu prietenii tai cu tine; poti chiar sa incepi sa-ti faci mai multi priteni; sa-ti redecorezi camera, astfel incat sa te simti mai bine in ea; sa iti asculti mai multe melodii, nu numai pe cele care apar la tv, pe youtube gasesti f multe mel bune; sa compui cantece/poezii etc. sunt multe lucruri. ai ce sa faci pan` la toamna. Baftahappy

| andreea25_8864 a răspuns:

Adica imbracaminte... tinute noi?

| Baby a răspuns:

Hei. Deci si eu am obsesia asta cu schimbarile, si eu ma duc sa ma tund vineri, sa ma pensez. O sa ma duc cateva zile la rand sa ma bronzez la strand, ca sa fiu aramie big grin Si am inceput sa strang deja bani pentru haine la toamna pentru ca vreau sa imi schimb stilul. Vreau ceva girlie, dar si casual, cu mai multe fustite, si tot felul. La scoala eu port numai genti, nu ghiozdane, si o sa mai imi cumpar cateva pentru la anul. O sa ma machiez mai calumea decat anul asta, o sa imi schimb si camera, ca sa simt ca am trecut in alta etapa laughing si iarna vreau sa ma dau cu autobronzant ca imi place sa fiu mereu bronzata big grin
Ce poti sa mai faci? poti sa mai schimbi si din comportament, de asemenea, si sa te gandesti cum vrei sa fi la liceu : placuta de toti si populara, sau sa ai numai grupul tau de prieteni? in functie de ce vrei o sa stii cum sa te comporti.
Si eu sunt din tm, si din toamna o sa imi fac cateva fuste si haine la croitor pentru ca acolo aleg eu ce modele vreau, si culori si imi vin si perfect. E mult mai simplu asa, pentru ca in magazine nu gasesc mereu ce vreau.
In prima faza ma gandeam sa port tocuri asa ocazional pe la liceu ( nu mari, 5-6 cm si nu elegante, asa, casual ) numai ca dupa ce am experimentat intr-o zi la scoala cu niste tocuri de 8 cm am zis ca mor deci cade chestia cu tocurile. Le pastrez numai pentru ocazii speciale. Daca tu poti merge pe tocuri atunci du-te din cand in cand. Eu sincer nu prea am nevoie. Adica am 1, 70 m, nu ma plang ca sunt prea mica.
Sper ca te-am ajutat. Daca mai vrei sa vorbim lasa-mi idul tau intr-un mesaj.
Succes maine la mate :*:*