| DarkPrincess_3420 a întrebat:

Heii :]. Am aproape 14 ani in 8 zile e ziua mea.Si chiar vreau sa slabesc mult si rapid...Imi dati pls o idee va rog frumos... vreau sa arat bine la ziua mea. In jur de 5 kg daca e posibil? puppy dog eyes. Va multumeesc mult

Răspuns Câştigător
| myhaelcikkk a răspuns:

Http://www.imaginelife.ro/fitness/dieta/dieta_cu_grapefruit/ eu am incercat-o, merge. dar sa tii cont de un licru : nu minca intre mese, bea kit mai mult likid, nu minca dupa 6 (se poate si pin la 7). si nici o dieta nu este foarte eficace fara exercitii. poti sa urci scari si sa faci abdomene. funda?

6 răspunsuri:
| Updew a răspuns:

Ohh, greu! happy
Uite, eu am slăbit câteva kg în câteva zile cu portocale. Știi că sucul de portocale natural este plin de vitamina C. In general te va ajuta sa nu cazi jos. Te sfătuiesc să nu ții această dietă mai mult de 2 maxim 3 zile.
Înlocuiești absolut orice masa cu sucuri de portocale si în general portocale. Sucul de portocale iți taie foamea. De aceea când simți că iți este foame servești un pahar mare plin de suc natural de portocale. De asemenea dimineata si seara manâncă 1 sau 2 portocale.
Succes si La Mulți Ani! happy

| Spitfire a răspuns:

In 8 zile nu ai cum sa slabesti 5kg. Daca vrei sa slabesti, e simplu: nu mai mananci dupa ora 7 seara si incerci sa faci minim 15 minute de sport pe zi.

| Bula001 a răspuns:

5kg in 8 zile e greu fara un regim alimentar strict si pentru cineva de varsta ta nu-i prea recomandat asa ceva!

| carlote a răspuns:

Pai sunt cateva ideii te poti duce la sala... poti sa fugi sa faci sport...etc.

| ontopoftheworld a răspuns:

Bati campii n-ai cum

| djproradio a răspuns:

Ar fi bine daca ai face sport si daca ai urma o dieta data de medic nu iti recomand pastile "miraculoase"pentru ca fac super rau organismului si dupa intreruperea lor te ingrasi la loc