Trebuie periat 5 min cu o perie cu capetele moi insistand la radacina. daca perii mai mult de 5 min s-ar putea sa il degradezi.
Nici una din variante nu e adevarata. sunt doar mituri. parul arata mai bine pieptanat mai mult dar nu si creste in mod miraculos.
pentru crestere poti sa ti faci acasa o masca asa : ulei de ricin, vitamina c (suc de la o lamaie), vit a ( gasesti la farmacie), ulei de masline si miere de albine. pui pe par si lasi macar o ora inainte de a il spala. nu te astepta la minuni. succes
Nu e adevarat din pacate.Gandeste-te daca ar putea fi asa usor sa faci sa creasca parul toti ar avea par lung.N-ai ce face asteapta.:/
Daca perii parul mai mult de 5 minute, se toceste mai repede si risti sa devina mai rar. Crescutul parului tine de ritmul biologic al fiecaruia, nu are nici o legatura cu periatul. Este doar un mit.
Daca vrei totusi ca parul tau sa creasca mai repede, poti stimula bioritmul printr-o dieta echilibrata, cu multe proteine. Parul are keratina, un amino-acid, care este produs mai rapid daca mananci mai multe alimente bogate in proteine. De asemenea, nu uita vitamina C, zincul si fierul.
Incearca sa nu-ti prinzi foarte des parul sau sa folosesti sampoane chimice. Si nu uita sa-l tunzi macar o data pe an.
Mai multe detalii: http://www.wikihow.com/Make-Your-Hair-Grow-Faster
Buna! Este foarte bine sa-ti perii parul timp de 15 min seara pentru ca, chiar da rezultate.Eu am avut parul tuns foarte scurt si am aplikat metoda aceasta, intr-un an mi-a crescut mai jos de umerii. Nu este adevarat, nu se toceste parul de la pieptanat.