Foloseste,, Spirt Mentolat"exact acelati caz il am si eu. Functioneaza!
Sper sa te ajute!
P. S.:Il gasesti la Farmacie!
Incearca Skinoren, este foarte bun. Nici nu e nevoie sa te dai saptamani la randul ca sa iti treaca. In 2-3 zile cosurile incep sa dispara, stiu din propria experienta. Il gasesti la farmacie. Sper ca am fost de folos.
XoXo :*:*::*
Am auzit de la cineva ca este bine sa dai cu lapte si miere amestecat. Fundita?:*
Buna! Cele mai bune solutii imotriva cosurilor sunt mastile naturale.
Mastimasca cu ou : il spargi si separi albusul de galbenus. Albusul intr-o cana/castronel, galbenusul in alta. Prima oara te dai cu albus(eu folosesc pensula pentru vopsit), stai cam 15 min si te clatesti. Apoi te dai cu galbenus si tot cam la fel stai. O sa ai o piele fiiina.
Dupa poti folosi o lotiune tonica cu aspirina.Iei cateva aspirine, le pisezi(pana sa fac pulbere) si apoi pui jumatate de cantitate apa, jumatate otet. Adica: daca tu vrei 500 de ml de lotiune tonica, pui 250 ml de apa, 250 de otet. Sper ca ai prins ideea. Cu toate astea, trebuie sa clatesti cu apa calduta.
-mai poti folosi masca cu apirina :iei cateva pastile, pui vreo 10 ml de apa(pentru a se dizolva) si pui iaurt/miere (cat crezi tu ca iti trebuie pentru o masca)
-altceva pentru cosuri ar fi scrubul cu malai
-sau, alt scrub : tai o felie de rosie(incearca sa nu fie foarte coapta) si o dai prin zahar pudra, apoi te dai pe fata, e super:X
-altceva, albusul unui ou il amesteci cu musli si ti-l pui pe zonele cu puncte negre(nas, barbie sau frunte, depinde unde ai)
- Si ceva ce o sa te mire.Iei o discheta de vata si o inmoi in...sampanie! E suuuuuuuuper. Asta e cea mai buna lotiune/masca/sau cum vrei sa o numesti. Iti lasa un ten super.
Sfataca unii utilizatori iti vor zice sa cumperi Zineryt, nu cumpara pentru ca este 50 RON si nu face nimic.
Mai precis, cred ca ai acnee . si datorita tie, acum stiu ca cosurile trec cu lamaie mersi
Eu nu zic sa iti cumperi ceva foarte ieftin deoarece produsele ieftine nu sunt prea bune. Mergi la dermatolog pentru a-ti recomanda o crema. Eu folosesc cremele Pure Zone de la Garnier si de la Gerovital, dar tie s-ar putea sa nu iti priasca. Si aloe vera este bun pentru cosuri. Mananca fructe si legume. Spala-te pe fata cu un sapun delicat si demachiaza-te in fiecare seara. Sper ca te-am ajutat!
Eu am folosit Ivatherm Akne-Syt, 40-50 lei in farmacie.
Deci eu aveam cos in piele o frumusete care nici dupa 4 zile nu avea de gand sa se duca. Si in fiecare seara timp de 3 zile m-am dat cu crema. Si in a 3 a zi coaja a cazut. Trebuia sa ma dau si dimineata, poate trecea mai repede.
Si m-am mai dat inca vreo 2-3 zile ca sa se refaca pielea sa nu ramana semn. Si nu a ramas .
Mda si eu aceeasi problema...cati ani ai? ti-as putea da eu multe sfaturi deoarece am ff multe experiente si am citit despre astea o carte.(sunt disperat)mai ceva ca o fata.da-mi id tau de mess ceva sa iti zic...
Eu am avut foarte multe cosuri si iti recomand un tratament care sigur o sa funcționeze si pentru cosurile mici pe care le ai tu.
Tratamentul anti-acnee il am de la un doctor dermatolog foarte foarte bun si e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
In cateva zile de folosire a cremelor, tenul meu a devenit mai curat vizibil si cosurile si punctele negre au inceput sa se usuce. Treptat, am reusit sa scap de toata acnee si punctele negre.
La mine a functionat super produsele anti-acnee cu 100% ulei pur de arbore de ceai, iti recomand daca inca ai probleme cu acnee
Și eu niște coșuri mici pe frunte si pe obraz is mici si multe, daca le las așa îmi trec singure? Ma spăl de doua ori pe zi cu săpun antibacterian de la bioderma.
Buna. Eu am folosit produse de la Paula`s choice. Sunt fabricate in America. La inceput o aplicam in fiecare seara inainte de somn si numai pe frunte. Acum o aplic de cateva ori pe luna. Costa undeva pe la 150 lei, dar ma tine un an. De asemenea sfatul meu este sa: 1. cauti si un sampon care sa nu ti ingrase parul dupa prima zi (la mine si asta a influentat); 2. cauti un fond de ten mai uscat de aplicat pentru frunte; 3. crema hidratanta folosesc tot de la Paula`s Choice pentru ca e foarte usoara, nu incarca tenul. Succes!