| CameliaKB a întrebat:

Heii happy.Am joi un meci de baschet. Vreau niste idei despre cum sa imi prind parul sa nu fie in coada ptc parul meu e foarte lung si nu are rost... e cam la feloh go on deci vreau niste cocuri simple. Funda

Răspuns Câştigător
| Ralluca99 a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa il impletesti si sa in prinzi dupa aceea in coc, va rezista mult mai mult. Inainte iti poti da cu spuma ( la impletitura ), la coc poti sa iti dai cu fixativ, ca sa nu ai parul ud. Ia ID daca vrei : ralucutza210

3 răspunsuri:
| demolag a răspuns:

Fa-ti cochappy...iti va sta binewinking

| melissaandra a răspuns:

Se poarta cocurile elegante, simple si naturale, casual, se poarta orice tip de coc, in orice situatie, se poarta feminitatea. Cocurile exprima cele doua atribute de baza de care o femeie trebuie sa dea dovada intotdeauna: eleganta si feminitate. In plus, sunt si comode, prin simplul fapt ca tot parul este strans iar putin fixativ te salveaza de fire de par rebele sau de adierile puternice ale vantului.

Si pentru ca sezonul cald s-a deschis, temperaturile anunta vara, iar nuntile, botezurile si alte petreceri sunt din abundenta, Diva Hair iti ofera o lista cu 5 dintre cocurile pe care le poti face singura, acasa, in maximum jumatate de ora.
VOLUM ROMANTIC

Vedeta: Angelina Jolie
Ideal pentru: par lung sau mediu

Pasul 1: Aplica spuma pentru volum pe tot parul.
Pasul 2: Rasuceste pe un ondulator mare suvite groase, lasa cateva secunde si elibereaza. Repeta.
Pasul 3: Tapeaza parul de la breton la crestet. Piaptana apoi tot parul pe spate, ascunzand cu parul din breton partea tapata.
Pasul 4: Prinde parul deasupra cefei, intr-o coada de cal. Infasoara o suvita in jurul elasticului de par. Elibereaza din coada doua suvite care sa incadreze fata. Aplica pe ele ser de stralucire.
Pasul 5: Separa coada de cal in doua. Apuca suvite din fiecare parte si prinde-le sub coada cu ace de par, intr-o parte si alta, pana ce formezi un coc. Aplica fixativ. dai funda?

| DWDT a răspuns:

Iti prinzi o coada de cal si o rasucesti in jurul elasticului, punand deasupra un elastic care sa tine bine. funda?