Alunitele dau un semn distinctiv fetei. Daca te deranjeaza incearca sa vorbesti cu un dermatolog. Stiu ca se pot indeparta cu laser.
După poza de profil presupun că ești fată... alunițele te fac să fii unică, îți dau un aer distinctiv față de celelalte persoane și cum spunea cineva pe aici, altele și le desenează că și le-ar dori și eu am o grămadă de alunițe pe față am doar două, însă pe umeri cred că am 15 Asta e, așa ne-a lăsat Dumnezeu. Există alte lucruri cărora le trebuie dată o mare importanță, trebuie să ne simțim bine în pielea noastră așa cum suntem
Am o parere buna dar si rea despre ele. Nu cred ca o persoana care are o multime de alunite este urata. Nu este un defect.
Eu am o multime de alunite pe spate nu prea pot sa le numar fiindca....sunt pe spate.
Daca crezi ca nu poti trai cu ele mai bine te-ai duce la un medic dermatolog, iti va spune el care sunt riscurile.
Iti va spune si daca este bine sau nu sa le scoti.
Recomand sa te duci la mai multi medici, sa vezi ce zic toti, apoi sa actionezi.
Am si eu o gramada de semnde din nastere pe fata si pistrui, dar au inceput sa imi placa ) Daca pe tine chiar te deranjeaza du-te la un dermatolog si vezi ce poti face