| AlleAdde a întrebat:

Heii, am o intrebare : Ce pot sa ii iau mamei de 1 martie? Dar d 8?
cel ma bun raspuns = FUNDA

Răspuns Câştigător
| dampel a răspuns:

Pai ai putea de 1 martiee sa ii iei un buchet de flori si de 8 martie ca e ziua oficiala a mamei poti sa-i faci de dimineata micul dejun sau daca e la serviciu poti sa ii fac o masa surprizaa pentru cand se intoarce. Si pe langa poti sa-i cumperi ceva de imbracat sau o tigaieee cevaa ca asta iubesc mamele laughing) Am zis asa ca sa nu fie prea costisitor dar totusi sa fie ceva ce o sa-i placa cu siguranta Funda?

6 răspunsuri:
| AddaElly a răspuns:

Un parfum, un inelus, un colier, o bratara, o geanta, etc.

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Uite cateva sugestii care ii poti cumpara mamei tale acum depinde si de gusturile ei si de banii pe care ii ai, ii poti cumpara : carti, parfum, trusa de machiaj, o fotografie cu tine si cu mama ta cand erai tu mica sa o inramezi frumos (un foarte bun cadou), obiect personalizat (cana sau pernuta decorativa), esarfa sau fular, sa creezi un album cu poze facut in totalitate de mana ta, un ceas de mana, un portofel sau un cadou special precum sa ii arati cat de mult o iubesti fara obiecte materiale.

| Larysa2013 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi o rama si sa iei o poza cu voi doua, sau daca nu ai ai futea sa iei o poza cu tine si una cu ea si sa le pui impreuna, si pe langa asta o floare ( trandafir, ghiocel, lalea ) cam aceste flori le plac doamnelor sau ai mai putea sa mergi ( daca stai la oras ) pana la real si sa ii cumperi un parfum cu 15 lei marcman dar sunt mai multe arome si mai multe numere si tot asa te sfatuiesc sa iei numarul 17 numit ONDEE, care are un miros atragator de ceva floare, si pe langa poti sai faci si o felicitare si bineinteles orice iai lua cumparai pe langa si o floare, si daca nici una nu vrei sa faci din ce team sfatuit cumparai si o bluza + un lac sau ruj sau cercei, sau pe toate ce doresti tu, eu mai multe nu te pot sfatui ca nu stiu ce preferinte are mama ta, dar sigur parfumul o sa ii placa enorm, pana acum am incercat la toate doamnele de la mine de pe scara ( stau la bloc ) si la toate lea placut, apoi orice ar primi mama ta, daca e de la tine cu siguranta o sa ii placa, a si daca vrei poti sa ii iei o poseta, accesorii, absolut ce vrei tu si stii ca ii place! mult success, sa gasesti cel mai potrivit cadou, BAFTA! happy

| Larysa2013 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi o rama si saiei o poza cu voi doua, sau daca nu ai ai futea sa iei o poza cu tine si una cu ea si sa le pui impreuna, si pe langa asta o floare ( trandafir, ghiocel, lalea ) cam aceste flori le plac doamnelor sau ai mai putea sa mergi ( daca stai la oras ) pana la real si sa ii cumperi un parfum cu 15 lei marcman dar sunt mai multe arome si mai multe numere si tot asa te sfatuiesc sa iei numarul 17 numit ONDEE, care are un miros atragator de ceva floare, si pe langa poti sai faci si o felicitare si bineinteles orice iai lua cumparai pe langa si o floare, si daca nici una nu vrei sa faci din ce team sfatuit cumparai si o bluza + un lac sau ruj sau cercei, sau pe toate ce doresti tu, eu mai multe nu te pot sfatui ca nu stiu ce preferinte are mama ta, dar sigur parfumul o sa ii placa enorm, pana acum am incercat la toate doamnele de la mine de pe scara ( stau la bloc ) si la toate lea placut, apoi orice ar primi mama ta, daca e de la tine cu siguranta o sa ii placa, a si daca vrei poti sa ii iei o poseta, accesorii, absolut ce vrei tu si stii ca ii place! mult success, sa gasesti cel mai potrivit cadou, BAFTA! happy

| PupicAndreea a răspuns:

Poti sa ii iei o poseta, o esarfa, o bijuterie sau orice facut manual(spre exemplu o poza inramata frumos cu voi doua). Oricum orice i-ai lua mamei tale ea se va bucura. Poti sa ii iei o simpla floare, ea oricum se va bucura! Mult noroc la shopping!

| mona a răspuns:

De 1 martie ii poti lua un martisor in forma de brosa iar in 8 ii poti lua un ghiveci de flori si un parfum

Întrebări similare