| FamousGirl4 a întrebat:

Heii`! Am o problema. Am parul putin mai jos de umeri, imi cade ingrozitor parul! Nu stiu ce sa mai fac, de ceva vreme fac in fiecare saptamana masca cu: ulei de ricin + vitamina A + putina zeama de lamaie + galbenus de ou. La inceput aveam rezultate cat de cat, dar acum nu stiu ce sa mai fac. Daca bag mana prin el raman cu 4-5 fire. Am 13 ani, e ceva normal? sau ar trebui sa ma ingrijorez. Fundoiii :*

4 răspunsuri:
| Kosminutza12 a răspuns:

Noul head&shoulders hairfall defense, cu vitamina E, reduce cu pana la 95% caderea parului cauzata de rupere. Formula sa cu Actizinc ajuta scalpul sa isi recapete echilibrul natural si elimina matreata pana la 100%, redandu-ti 100% libertatea sa te apropii! Noua varianta de sampon realizata de cercetatorii head&shoulders este destinata atat ingrijirii parului, cat si scalpului. Fata de un sampon obisnuit, head&shoulders hairfall defense contine de 9 ori mai multi agenti de hidratare si de ingrijire a parului si scalpului. Formula sa, cu vitamina E, are la baza un sistem special - SCCS (Smart Care and Conditioning System). Acesta asigura o mai buna distribuire a agentilor de ingrijire pe suprafata firelor de par si a scalpului si, in acelasi timp, permite ca acestia sa actioneze Cu noul head&shoulders hairfall defense parul tau e vizibil mai rezistent si mai putin predispus la rupere, iar scalpul are un aspect sanatos si e lipsit de matreata. De-acum esti 100% liber sa te apropii!
[img]http://img.envy.ro/img/collections/thumbs/200_503-H&S.jpg[/img]

| CherrySky a răspuns:

Poti sa faci un tratament cu galbenus de ou, miere, piper, lapte si ulei de masline.Si sa il lasi in frigider 1 ora si ceva, si sa te-o pui in cap. Dupa ce iti pui trebiue sa iti pui o caciula in cap si sa stai doua ore asa, si peste doua ore te clatesti pe cap.

| emavisan2001 a răspuns:

Exista un balsam, am si eu si nu imi mai cade parul masa de rau

| andriutaantonela8888 a răspuns:

Incearca sal vopsesti cu hna naturala se vinde in farmacii si este foarte eficienta ti se va vopsi putin de tot parul abia roscat dar asta se va lua dupa 2-3 spalari! actioneaza dupa prima masca pe par se tine 45 min am incercat! Bafta